Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (141)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Naprosto typický akční film 80. let, nad kterým musel v té době každý říkat "Wow", "Páni", "to jsou machři", nebo "nářez". Jsem přesvědčen, že tomu tak skutečně bylo. Jenže v dnešní době je to velmi laciný film s opravdu mizernými hereckými výkony, jednou melodií, která si vystačí na všechno, od honiček, na přestřelky, až po titulky. Šíleně dlouhé, za to místy docela zajímavé, určitě tento film nezavrhuji. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce,tenhle film je kultovní záležitost.Je to sice plný nesmyslů a ikdyž je to založený na skutečných událostech tak je to místy až moc přitažený za vlasy,hlavně pokud jde o Chucka.V roce 1985 opravdu unesli teroristé americké letadlo a opravdu je osvobozovali členové Delty,ale nebyli sami.Dobrou polovinu práce na sebe vzali Navy Seals.Ale to je jedno.Každopádně hudba Alana Silvestriho se zaryje hodně pod kůži. Osobně se mi moc líbila vozítka Delťáků,ale komu asi ne,když nám bylo těch náct. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Extrémně dlouhý na takou béčkovou záležitost. Většina je jen opravdu slaboduchý únos letadla. V druhé polovině teprve přichází na řadu Chuck a jeho extraordinérní zabíjení. Geniální sjezd po drátu na jedné ruce a střelbou z Uzi druhou rukou. Pak jen kecy a kecy, trošičku zahráno na vážno a milionový Chuckův úsměv na závěr. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Podle mě snad první film, kdy někdo bojuje proti islámskému terorismu a s tímto nadčasovým tématem. Toto béčko je rozděleno na dvě poloviny, kdy v té první je to spíše drama, odehrávající se na palubě letadla a překvapivě je to ta lepší část. Od půlky. co naběhne Delta Force je to bohužel horší a akční stránka úplně nefunguje. Film nepůsobí hloupě, ale naopak realisticky, než dojde na akci a prostor pro Chucka. Ježdění motorkou jako z Bondovky a akční ceny spíš film potápějí.......5/10 ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Vrchol Norrisovy tvorby. Skvělý akčňák, kde najdete od všeho něco plus Norrisova motorka s raketometem nemá chybu. Dále je třeba ocenit svěží Silvestriho hudbu. A při této příležitosti bych se chtěl zeptat, jakto, že Silvestri, který má v repertoáru tolik kultovních soundtracků, že byste to nespočítali ani na prstech deseti rukou, má pouze jednu nominaci na oskara? To mi hlava nebere. Navíc za Forresta, za kterýho to měl jasně vyhrát. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Scenár bol napísaný na základe skutočných udalostí, ktoré sa stali 14. júna 1985. (m.a.t.o.)
  • Posledný film Lee Marvina. (m.a.t.o.)
  • Natáčelo se ve městech Jeruzalém, Tel Aviv, Haifa a Beerševa v Izraeli, v Athénách v Řecku a Washingtonu v USA. (Cheeker)

Reklama

Reklama