Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (141)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl tak před patnácti lety, kdy jsem z filmu byl unešen, byla to totiž éra hraní na vojáky, a v podobných filmech jsem se vzhlížel. Pamatoval jsem si pouze, že Chuck střílí z bazooky B-300 a že jednotka Delta Force používá bugyny. První hodina je únos letadla a přípravy akce a ve druhé hodině na to Delta s Chuckem a Lee Marvinem vletí a smete teroristy. Je to propagandistický snímek, o tom žádná, ale já se bavil kdysi a bavil jsem se znovu i teď. Poslední film Lee Marvina a zároveň oblíbený film mého zesnulého kamaráda. 4* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film, který patří mezi velmi dobré filmy s Chuckem Norrisem. Příběh je celkem klasický o únose v letadle. Někdy nastane menší nuda, ale moc to nehrozí. Film má dobré spracování, je zde kvalitní akce, příběh zaujme a Chuck Norris asi nejvíce zaujme. Film není přeakčnělý, ale pořád je to stará dobrá klasika. Film hodnotím na 72% = **** ()

Reklama

skipercak 

všechny recenze uživatele

Táto Norrisová klasika ma až tak nechytila. Má aj lepšie kúsky. Minimálne druhý diel je lepší. Prvý diel má však prepracovanejší scénar a príbeh sa spočiatku aj tváry vážne. No pri Chuckovi Norrisovi nám predsa ide hlavne o akciu. Preto záver filmu je už typický pre Chucka. Lepšie tri hviezdy si film určite zaslúži. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Podle mne jeden z nejlepších Norrisových filmů. Na filmu je znát docela velký rozpočet a to je fajn. První polovina je spíš drama a teror v uneseném letadle, druhá polovina je klasická akce, kde už se jen střílí a vybuchuje ostošest. Norris díky svému "neherectví" zde vystupuje spíše jako sympatická "ničivá síla", proti které nemá nikdo žádnou šanci. První polovina má pomalé temto, než se film dopracuje k akci, uběhne spousta minut, jakmile to ale začně, akční peklo odsýpá svižně a sympaticky až do konce. Nejvíc se mi líbilo, jak Norris dost drsně namlátil hlavnímu záporákovi a pak ho odstřelil raketou z motorky. Samozřejmě, že pro mnoho lidí je tento a další podobné filmy již směšným akčním smetím, ale já na nich vyrůstal a mám je prostě rád. A tento je hodně v pohodě. ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Teroristi unesou letadlo, pak se dlouho nic neděje, potom s ním přistanou, zase se dlouho nic neděje, nakonec přijede Chuck Norris na motorce s raketomety (střílí všemi směry), pobije teroristy, a ukončí tak 125 (!!!) minut dlouhé , naprosto nudné NIC, které je asi nejbezobsažnějším filmem, co jsem kdy spatřil, a kdyby tu bylo hodnocení ještě o stupeň nižší než „odpad“, neváhal bych. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Filmaři původně chtěli Delta Force natočit ve spolupráci se skutečným zakladatelem jednotky Delta Force, plukovníkem Charlesem Beckwithem. Plánem tehdy bylo natočit fiktivní verzi záchrany rukojmí z Íránu během krize v roce 1979, ale tak, aby se operace na konci namísto neslavného selhání podařila. Beckwith se následně projektu zřekl s tím, že pošlapává památku padlých. (ČSFD)
  • V Norsku byl film zkrácen o 8-9 minut, aby získal mírnější rating. (Cheeker)
  • Posledný film Lee Marvina. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama