Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tatínkové brousí školní lavice, aby dětem vylepšili prospěch, maminky balí k moři i mušle a děti se nemohou dočkat, až budou na pláži. Vlny chorvatského Jadranu jsou téměř na dosah, tak co by se mohlo pokazit? No přeci úplně všechno! (Česká televize)

Recenze (31)

ajlonka 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopila, zda návaznost na film Špunti na vodě má být nebo nemá... Ve filmu se malá dcerka Veselých jmenuje Karolínka, v seriálu Kačenka - proč?? (o výměně roztomilé zrzavé holčičky za blondýnku nemluvě). Změna hlavního herce Hynka Čermáka za Davida Novotného taky nic moc. Ač mám oba dva herce ráda, tak Čermák prostě seděl líp na tuhle roli. Dialogy nemastné neslané, totálně bez šťávy. ()

Brtniik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taxme se seznámili a včil něco předveďte! Casting docela slibný, jen, aby bylo co hrát a nedělali z nás hlupáky. Uvidíme. Včil konkrétně: On to hydraulický dílenský hever vzdá takto skokově? Anti PP - co je to za značku vozu, která nevydrží pád přímo dolů bez působení další energie z jednoho metru a utrhne se mu zadní kolo? Jaký filtr to řešili, když docela extravagantní dceruška nasypala cukr do nádrže? Palivový by to jistě ustál, pokud by toho cukru nebylo 10 kg a rodina nevypadala, že by zavařovali. Závada by se projevila jinde a jinak. Ostatně cukr do paliva - to zase tvůrcové něco někde slyšeli... Trochu se bojím. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První a nejspíš poslední díl seriálu, který jsem viděl. Ač film nebyl žádný zázrak, tak i díky obsazení jsem se na seriál těšil. Výměna Novotný za Čermáka není ani trochu na škodu. No a to je jediné pozitivum. Všechny (ale jako vážně a opravdu - všechny) vtipy jsou tak debilní a nebo tak debilně podané, jako kdyby někdo vyprávěl vtipnou historku, neuměl to a historka pro nezúčastněné stejně ani nebyla vtipná. Takže zde režie i scénář jsou otřesné. Až na Novotnýho marně vzpomínám na něco pozitivního, ale fakt nic. ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zase se to hemží odpadem, protože ten hraje blba a ten co by měl hrát blba ho zase nehraje. Sledujeme a kritizujeme výkony herců. Srovnáváme se špuntama na vodě apod. No je to správný, každý podle svého. Nicméně pro mě je u TV seriálu podstatný jestli mě pobavil a mě tedy jo. Nemusel jsem moc přemýšlet, nemusel jsem bedlivých okem sledovat jestli tento dialog sedí nebo je zahrán správně podle mého vkusu. V pátek večer jsem se jen nechal bavit. ( teda ne že by to byla pecka ) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní díl sledovalo 1,7 milionu diváků starších 15 let (podíl 42 %). Byl to nejlepší výsledek večera a také celého pátečního dne. (rublik05)
  • Dům Veselých (exteriér i interiér) je Skleněný palác, lidově Skleňák v Dejvicích. (formelin)
  • David Veselý (David Novotný) porovnává své vysvědčení z deváté třídy s vysvědčením svého syna. Rodné číslo syna je 050506/2154, ale datum narození na vysvědčení je 5. května 2006 – rodné číslo tedy má být 060505/2154. (dejv997)

Reklama

Reklama