Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Solverino 

všechny recenze uživatele

No koukat sena to dá, herci celkem slušně hrají (až na totálně topornou Krobotovu, vyřezanou ze dřeva a v záblescích přehrávající jako blázen, asi jí to nebavilo), zbytek se dá, celkem sympatický Maštalíř. Taková pondělní slovenská inscenace v TV. Škoda dosti polopatického product placementu, to by režísér měl komponovat trochu lépe, tahá to dost za oči (ale zase lepší než Kameňáci). Docela dobrý. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poměrně vkusný a bylo by to ještě vkusnější, kdyby to nemělo tak vražednou stopáž. S každou další vteřinou rostlo riziko, že někdo zavalí nějakou totální chujovinu, která to kompletně položí na lopatky. Tu jsem nezaregistroval, takže mi to nejvíc kazily Maštalírovy vlasy. Dřevorubec, kterej střídá přelivy častěji než ponožky, ve mně moc sympatií nevzbuznuje. Jinak to ale Braňo Mišík zvládnul se ctí- ten chlapec má dar. Jeho seriál Hnízdo jsem doslova zhltnul, jak se mi to líbilo. Tohle takovou sílu zdaleka nemělo, ale v rámci žánru “banality a hovadiny” furt hodně dobrý. ()

Reklama

eileen 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šedý průměr a byla jsem mile překvapena. Ne, že by to nikde nedrhlo, na sladkou romantickou komedii, to bylo chvílemi až moc přeslazené na můj vkus, ale první půlka filmu byla vážně docela dost zábavná. Na té chatě už to bylo horší a role pro O. Sokola bohužel opravdu nic moc. Dala bych mezi 3 a 4 hvězdami, ale za to, že se současný film nedotkne ani náznakem ras, genderů a sexuální orientace jdu s hodnocením nahoru. Netušila jsem, že ještě někdo natočí něco, co se těchto otázek ani nedotkne. Díky za to. A Kostková s Maštalírem byli v pohodě. Jen mě zaráželo, proč všechny děti "vo filme hovorily po slovensky". Bývá to většinou tak, že děti mluví s rodičem jeho jazykem, tudíž děti Kostkové měly s ní mluvit česky, ale to už je detail. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na česko slovenské poměry nadprůměrná komedie co  hodně vykrádá Střídavka (2022)  tak, že to je v podstatě jediná výtka , ale zase na rozdíl od ní má lepší postavy a lepší chemii mezi nimi. Ženská se rozvádí s chlapem jelikož má x jiných ženských (ačkoliv tohle se řeší zhruba 5 minut) a chlap se rozvádí s ženskou jelikož upřednostňuje černoušky před ním a dětmi  ti dva se potkají před soudem kde ona ho nabourá a dají se dohromady. On se líbí ji ona jemu a pak  souhrou náhod na sebe pořád narážejí až jdou na chatu kde jdou na nějakou soutěž v manželských párech (to samé bylo ve Střídavce jen tam to byl běh a něco tady je to hledání zlatého vejce běh s jednou zavázanou nohou a volný styl). Má to výborné herce   Kostková a ten Slovák i ty děcka jsou sympatické na filmové  poměry navíc to působí přirozeně a nikdo nepřehrává a na konci to nahodí i vážnou notu. P.s. Chtěl bych žít ve světě kde , když Vám někdo nedojde na rande v restauraci dojde k Vám barman a řekne Vám nemusíte platit je to na účet podniku nebo kde ,když někoho nabouráte  a řeknete mu, že máte finanční problémy tak on po Vás nic nebude chtít a vezme nehodu na sebe. 80 procent ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama