Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

NIKDY Abych učinil zadost hygienické potřebě ospravedlnit se: Byl jsem na tom pracovně. Je zvláštní, jak málo mají konzumní rodinné filmy společného se skutečným rodinným životem. Ještě zajímavější je, že v tom, jak tyto produkty rodinný život inscenují, by asi nikdo žít doopravdy nechtěl. V plastickém simulakru srdečných altruistických bytostí, neživotných promluv, bizarně papundeklových situacích a motivů by to ani nešlo. Nikdy neříkej nikdy je mírou odtrženosti produkt vlastně docela pozoruhodný a jakýmsi zvrhlým způsobem pobavil. První hvězdička právě za ten sotva postřehnutelný, sofistikovaně surrealistický podtón, druhá za klenuté herecké přednosti Terezy Kostkové. Jsi zhulená?! ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šedý průměr a byla jsem mile překvapena. Ne, že by to nikde nedrhlo, na sladkou romantickou komedii, to bylo chvílemi až moc přeslazené na můj vkus, ale první půlka filmu byla vážně docela dost zábavná. Na té chatě už to bylo horší a role pro O. Sokola bohužel opravdu nic moc. Dala bych mezi 3 a 4 hvězdami, ale za to, že se současný film nedotkne ani náznakem ras, genderů a sexuální orientace jdu s hodnocením nahoru. Netušila jsem, že ještě někdo natočí něco, co se těchto otázek ani nedotkne. Díky za to. A Kostková s Maštalírem byli v pohodě. Jen mě zaráželo, proč všechny děti "vo filme hovorily po slovensky". Bývá to většinou tak, že děti mluví s rodičem jeho jazykem, tudíž děti Kostkové měly s ní mluvit česky, ale to už je detail. ()

Reklama

ClassyBitch 

všechny recenze uživatele

Proč já se nechám ukecat ke sledování něčeho takovýho? Už bych mohla vědět, že jak v tom hraje Kostková, bude to brak. Začínám uvažovat nad tím, jestli ten brak ze všeho nedělá ona. Má vůbec nějakou jinou polohu než neurotickýho stárnoucího diblíka? Proč mám pocit, že vůbec nehraje, prostě je sama sebou a recituje texty jak zprávy ze čtecího zařízení? Maštalíř je krásnej, šarmantní, chytrej, vtipnej chlap, takže jejich vztah je tak těžko uvěřitelnej,  jako můj s Bradem Pittem. Tady ale nebyla špatně jen Tereza, tady bylo špatně všechno včetně baletky s velikostí 42, dialogů a situací tak málo pravděpodobných a blížících se reálnému životu, že se nedivím, že narůstá počet sebevražd a užívání tvrdých drog. Scénáristi těchhle hovadin nežijou rodinný a milostný životy? Vždycky to je jak z vlhkých snů nějaký báby, co třicet let žije sama jen s dvanácti kočkama. Už dost, prosím. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Ležím v posteli s covidem a koukám na vánořní romanťárny. Je to zcela specifická situace, která nepochybně ovlivňuje můj úsudek, takže se mi líbí téměř cokoli a rovněž u čehokoli, co zavání láskou, dobrem a štěstím jsem naměkko. A je-li to navíc zabaleno v atmosféře Vánoc, slzím, dojímám se a u toho se zdatně dusím, protože se vždycky rozkašlu. :-D Ale tohle bylo opravdu fajn, Tomáše Maštalíra zbožňuju a celé to bylo příjemné pokoukání. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se začnou náhody nebezpečně kupit, máte jistotu, že jste v české romantické komedii. A taky víte, že takový film bude stát za hovno. Maštalír zachraňuje co se dá. Jenomže Tereza Kostková je sympatická, totální neherečka, jenžto nemůže a nesmí být do ničeho obsazována. Pravděpodobnost podobného vývoje děje v realitě jako obvykle nulová. Je záhadou, že si na sebe podobné projekty vydělají, ačkoliv je pravda, že převážnou většinu ale zalepí inzerenti Primy, která tím získá šlehačku na jeden večer. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno