Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Martin741 

všechny recenze uživatele

D-tox chvalabohu v nasich koncinach nesiel do kin a ja si musim len s ulavou vydychnut. Taky dementny scenar sa len tak lahko nevidi, k tomu dejova linia je taktiez slaba a nevyrazna. Prva tretina filmu este ako -tak, je tam akasi krimi zapletka a nahanacka za vrahom. Bohuzial, zvysne dve tretiny su uz uplne tragicke, bez logiky a film pochovavaju a tahaju smerom dole. Hlavny herec Stallone sa snazi ukazat aspon nejake emocie, ale proste mu to nejde. D--TOX je krasny priklad, ako Stallone vyhasol na celej ciare a ako v roku 2002 nemal co ponuknut. 10 % ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Průměrný a občas ještě spíš horší thriller, který je však jedním z těch lepších Slyových filmů posledních let. A vypadalo to tak zajímavě, tolik známých herců tu hrálo (ne přímo superhvězdy, ale jeden jak druhej známej) a ani scénář nebyl úplně k zahození. Jenže v tomto případě se víc než co jiného jedná o zprasenou režijní práci, kdy například odchod do té léčebny je naprosto nenavazující na předchozí děj. Střední část, kdy se Sly snaží z toho tříměsíčního alkoholismu vyléčit je nejslabší a to ne proto, že by se herci hrát nesnažili. V tomto případě však zklamal zase scénárista. Finální sekvence vyvražďování neznámým vrahem je jak okopírovaná ze špatnýho teen horroru (aby ne, když rejža natočil i Tajemství loňského léta), kde se vyvražďovaní chovají jako idioti a místo být pohromadě v jedné skupině, tak se rozlezou do celýho komplexu, každej hezky připraven na takový "ty domácí žvejkačky". Konec, kdy je vrah zabit a Sly dokonce dokáže odejít po svých už je spíš k smíchu. Jenže tu je taky ta počáteční hodně dobrá kriminální část. Takovej, kdyby byl celej film, byl bych na vrcholu blaha, jenže není a tak je to průměr. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení vypovídá nad tím, že D-Tox je vcelku zvláštní film hlavně tím jak je natočený. Hlavní roli zde ztvárnil Sly ale je to průměr nad průměr. To co je tak zajímavé na filmu je jeho efektivita, která si zahrává tak, že by se mohla rovnat s thrillery první kategorie. Jen tam chybí to důrazné slovo o to chytnou se diváka a nepustit. Možná právě proto takové hodnocení. Podle mě, tři hvězdičky jsou akorát, ani hodně ani málo. Na takovýto film to bohatě stačí. Ale znovu se na něj nepodívám ani náhodou. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi slušná atmoška a náznaky populárního pojmu "slušné řemeslo" - budiž. Kdo ale měl odvahu zrealizovat takhle lobotomický scénář, to netuším. Pokud by na vás nedejbože sáhlo nějaké napětí, fofrem ho vyžeňte, protože za motivací jednání všech stojí asi jen extrémně předimenzované pominutí smyslů. Jinými slovy - nedozvíte se nic a máte chuť zavraždit i ty pitomce, co celý ten cirkus přežili. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku interesting, potom už jen God blessing. První půlhoďku poměrně slušnej tah na branku, ale pak se to zvrtlo do průměrného akčňáku :( bohužel. Sly byl docela cool, ale taky jsem uvítal roli Roberta Patricka, jako ,, vysloveného parchanta". Ale tím to také tak nějak vše pohaslo. A dále už se odvíjí jen vcelku nudná podívaná.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)

Reklama

Reklama