Reklama

Reklama

Pee Wee, přerostlý chlapec se sportovním sestřihem, rtěnkou a scvrklým flanelovým oblekem, žije ve svém bizarním domově vcelku idylickým životem. Tedy až do chvíle, než mu někdo odcizí jeho nejcennější majetek: vzácné požární kolo. Okamžitě se vydává na zběsilou pouť ve snaze najít svou ztracenou lásku. Po cestě se spřátelí s nejrůznějšími podivíny, navštíví Alamo, ustojí děsivé halucinace a mnohem víc! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Hned jak jsem viděl hlavní postavu, vzpoměl jsem si na jeden klip od Eminema :D

Kete

Kete (hodnocení, recenze)

Boží, boží film! Skvělá bláznivina, chcípala jsme smíchy.

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Trezor ve Velké rybě byl použit v Batmanovi. Jestli někdo dával pozor při tomhle filmu jako já, tak si musel všimnout stříkací kytky, kterou použil Joker na randeti s Vicky Vale v Batmanovi (1989).

otaznick

otaznick (hodnocení, recenze)

Proč už to dávno není v zajímavostech? Pro mě daleko zajímavější než Pee-weeho číslo nebo typ auta, které se tam objeví. :)

Zoiberg

Zoiberg (hodnocení, recenze)

Pee-weeho velké dobrodružstvví byl první Burtonův film, kde nám byl představen stroj na snídani./plně stejný jsme pak mohli vidět v dalších Burtonových filmech.Ve Střihorukém Edwardovi a ve Velké rybě.stroj je to skvělý.ale proč je hned ve třech jeho filmech?Co tím pan Burton zamýšlí? : )

Související novinky

Tim Burton uvede v Praze hudbu ze svých filmů

Tim Burton uvede v Praze hudbu ze svých filmů

01.03.2014

Americký filmový režisér, scénárista a výtvarník Tim Burton v Praze 25. března 2014 uvede koncert filmové hudby svého dvorního skladatele Dannyho Elfmana, Oba tvůrci se ojedinělé události osobně… (více)

Reklama

Reklama