Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (177)

mnx 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, ale po shlédnutí filmu si jsem téměř 100% jistý, že ji už neuvidím. Já prostě nemám ty novodobé české (a česko/slovenské) komedie rád. Zde byl poměrně slibný začátek se zajímavým nápadem, jenže pokračování nápadu bylo víc a víc přehlušováno narůstající stupiditou, a pak jsem si už jen konečně oddych, že je té zoufale trapné mizérii konec. Langmajer mi tu vůbec neseděl, a kromě Taclíka mi vlastně nesedí spousta novodobých herců (krucinál kdo má být pořád zvědav na tu neestetickou nosatou Polívkovou??). Takže jestli nějaká další CZ komedie, nejdřív kouknu na hodnocení, a jakmile to nebude 70% a víc, tak si nad tím ani neodfrknu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Druhý tohtoročný film od Rudolfa Havlíka hodnotím oveľa pozitívnejšie, než "Prezidentku". "Po Čem Muži Touží 2" je solídne pokračovanie komédie, ktorá ma bavila. Aj keď si nie som istý, či je to pokračovanie, alebo sa to celé odohráva paralelne s prvým filmom. Pretože aj táto možnosť mi napadla. A ak by to tak bolo, funguje to vlastne ešte o niečo lepšie. Sledovať každopádne Jiřího Langmajera, ktorý sa snaží prezentovať ako Anna Polívková je pre mňa neskutočná zábava. Tá zženštilosť v ňom ma dostávala absoltúne do kolien. A smiech je zdravý a okrem toho aj pointa slova komédia. Takže film podľa mňa funguje. Marek Taclík je rovnako super. A je super vidieť ako Irena postupne zistí, že vlastne obe pohlavia žijú úplne iné životy a je treba to lepšie niekedy pochopiť, než sa snažiť robiť veci tak, ako by chceli zo svojho vlastného pohľadu. Najlepšie je to asi vidno v scénke s Terezou Kostkovou, kde ju zrazu budú viac zaujímať úplne iné veci a kamoške to začne vadiť. Lebo sa už správa ako chlap. Vo výsledku pre mňa funkčná komédia, ktorá je dobrým pokračovaním a aj samostatným príbehom. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Kdyby mě někdy někdo řekl, že jednoho dne dám čtyři hvězdy něčemu, v čem hrají ti co tam hrají a v názvu to má slova jako "muž" a "touha" a týpek tam hraje zmalovanou burzu, tak mu řeknu, že se nemusí bát, že mu milerád zavolám taxika zpátky do Bohnic a nechám mu naordinovat detox ve sklepních prostorách s bezplatným příjmem elektrického proudu skrze spánkové laloky... Překvapivě to vůbec není trapné, jako všechny ostatní filmy s těmito herci pohromadě.. Je to vlastně sled scének, ve kterých se vždy odehraje nějaké vtipné divadlo, po němž se pak všichni heteráci od plic vysmívají jedné nebohé transce. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil trochu víc. Toto pokračovaní je v podstatě úplně stejný příběh, jen jsou v něm přehozená pohlaví. Vůbec mi to ale nevadí, děj mi i přesto přišel zajímavý a postavy byly velmi působivé, přišlo mi ale, že konec byl moc rychlý. Herecké výkony Polívkové a Langmajera byly skvělé stejně jako v prvním díle. Prezentace je fajn, bylo tam ale pár close-up záběrů, které mi přišly nevhodné. Je to v podstatě stejný film, jako ten předchozí s několika malými změnami. 8/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jednička byla slušná. A bylo mi i před přečtením obsahu jasné, co se stane ve dvojce. Zase se nám tu prohazuje tentokráte Polívková s Langošem. Tentokráte se žena dostane do těla muže a uvidí, že ani chlapi ta jednoduchá zvířata, kterým stačí dobře se najíst, ukojit sexuální potřeby a strávit nějaký čas v tlupě sobě podobných to občas také nemají ipřes svoji primitivnost jednoduché.  Irena je po proměně v chlapa v šoku a s hrůzou sleduje svoji proměnu ne jen fyzickou. Je chlupatá, v kalhotkách má něco navíc, smrdí potem a prdí... Ano, takhle jednoduše podle rejži a scénáristy Havlíka lze popsat muže. Chá chá ha ha. Langoš se pitvoří, nosí dámské hadry, šišlá, snaží se mluvit jako ženská a moc to fakt nefunguje. Kde občas problikne jiskra humoru jsou rozhovory s Taclíkem nebo chlapama z práce a z fotbalu. Občas se člověk usměje, ale je tam toho inteligentního k zasmání pomálu. Spíše filmcílí na diváka zbožňujícího ten nejprimitivnější druh humoru (označuji jej jako humor krkání a prdění - a ano an prdění opravdu dojde) a to já nejsem. Dávám tedy za dvě lahvičky omlazujícího krému se spermatem jihoamerických indiánů. Slabota! * * ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama