Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Český slavík je zpět! Legendární hudební anketa se vrací, aby ocenila nejoblíbenější interprety v zemi! Můžete se těšit na ty největší hvězdy pod jednou střechou! Jen vy svými hlasy rozhodnete o tom, kdo si odnese prestižní trofej a zazáří na hudebním nebi. Slavnostním večerem provedou Aleš Háma a Ondřej Sokol! (TV Nova)

Recenze (45)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Mně se to celkem líbilo. Až na tu přeplácanou scénu, grafiku a Řezníka. 🙈🤔☹️( Na druhou stranu má pravdu v ČR je opravdu zatuchlo a často jakoby se tu zastavil čas a nikam se neposouváme jako celek. Přestože jsou tu schopní jedinci, kteří na sobě makají.) Moderátoři byli vtipní, róby nádherné a někteří si zas vystřihli pěknou ostudu 🤣😂, trapas jak celá ČR, módní policie si smlsne. Dobře, že se Slavík obnovil. Změna a omlazení je život. Nová první místa i celkové vítězství zasloužené. Janečkův spot velmi trefný, děkujeme za odvahu. Již se o něm vehementně diskutuje na FB. 🙏❣️🍀👌👏❤️  Na druhou stranu by se mu dal vytknout "spasitelský komplex". 3,5* zaokrouhluji na 4*. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajaj….myslel jsem, že jsme se od tohoto skanzenu dávných dob na dobro odstřihli. Bohužel spasitel světa a matemagik v jednom Karel Janeček potřeboval nějaký nový billboard se svou tváří. Tohle je prostě špatně a nemile mne překvapilo, že některé „mladé“ kapely (např. Rybičky 42)  vyzývali své fanoušky k účasti na hlasování. To, že nakonec vypíchnete jeden žánr a to konkrétně Hip hop a Rap vůbec neznamená, že se mávnutím kouzelného proutku stanete fresh anketou….což nakonec ukázalo i samotné pořadí, kde se místo jmen, které udávají trendy jako Viktor Sheen nebo Yzomandias v top five objevil například Lipo. Jinak zpěváci, zpěvačky, kapely…..nic čerstvého….klasika, co hrají rádia ženám na mateřské při žehlení…..neposunuli jsme se ani o píď. Ale jelikož jsme na Česko-Slovenské filmové databázi, je se třeba podívat i na pořad jako takový. Moderátoři…...Sokol, Háma….dostalo se nám přesně toho, co asi každý očekával. Humor z první třídy, který občas pobaví, občas zaskřípe….palec vzhůru za rýpnutí do Bohuže „baby born“ Matuše, Ilony „flákanec“ Csákové nebo uměle přecitlivělého světa. A pak jsou tu ještě vystoupení. Taky nic nového pod slunce. Někdo si jel to svoje při zdi (Kryštof), někdo chtěl Česku ukázat Ameriku v prášku (Rytmus), někde to chtělo přidat (pocta Miro Žbirkovi či Gottovi), někde ubrat (Kapitán Demo). Summa summarum, tenhle kostlivec měl zůstat zavřený ve skříni a spíš k ní ještě přidat jeden zámek. Ps: Martine „Řezníku“ Pohle, tohle jsi projel na plné čáře. Mohl jsi si to lépe připravit a rozbít celého Slavíka na atomy. Bohužel ač s obsahem se nedá, než souhlasit, samotná forma připomínala chlapce ze školky, který si hraje na tvrdého třeťáka….škoda. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina užívateľov ktorí dali tomuto "galavečeru" jednu hviezdičku, aj ja sa pripájam do klubu "Len kvôli Řezníkovi". Sledujem jeho kauzu v podstate od začiatku a celkom ma prekvapilo, že sa to nakoniec skončilo happyendom. Áno súhlasím z jeho názormi a tiež mi býva fyzicky zle keď počúvam tie akože rádiové hity pseudoumelcov. Nie je mojim zvykom radikálne odpísať alebo vyslovene idealizovať hudbu do dvoch kategórí: Hudba s umeleckou a autorovou hodnotou a hudba do rádií na kšeft bez duše a emócií ale pri Slovenskom a Českom hudobnom trhu fakt nezvládam to odosobnenie. Aby som našiel niečo skutočne pre mňa hodnotného musím sa predierať neskutočným bahnom. Znovurodený Slavík stavil na kontroverziu inak by tam Řezník nebol. Zo sociologických výskumov asi tvorcovia zistili, že aj negatívna reklama je reklama. Ale či to bude fungovať aj ďalšie roky? To silne pochybujem. ()

MM_Ramone

všechny recenze uživatele

Karel Janeček, majiteľ a organizátor ankety "Český slavík 21", sa počas živého televízneho prenosu ľuďom prihovoril týmito rozumnými a odvážnymi slovami: "Dámy a pánové, bohužel, dnešní doba není o sjednocení, není jednotná. Jsme rozdělení. Je to obrovský problém. Nesmíme se nechat dále rozdělovat. Zkusme nepodléhat strachu, zkusme být odvážní. Ano, jsme tady dočasně; ano, můžeme umřít. Ale nesmíme se bát. Pokud se budeme bát, naše životy budou horší, naše životy budou špatné. Udělejme vše pro to, aby se naše děti mohly smát, abychom byli sjednocení. Nesmíme už nikdy udělat to, že jim zavřeme školy, že jim upřeme právo na vzdělání. Nesmíme ničit jejich sociální vazby. A prosím, nepodléhejme manipulacím a hrozným nátlakům. Nesmíme podlehnout tomu hroznému tlaku na očkování našich dětí proti nemoci, která je nijak neohrožuje. Nesmíme kvůli našim strachům připustit to, abychom hazardovali s imunitou našich dětí, abychom hazardovali s jejich zdravím. Budoucnost našich dětí musí být naší absolutní, a tou největší prioritou.“ ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Jsem obecně fanda tohoto typu soutěží. Myslím si, že ankety popularity by se měli držet, a klidně bych uvítal i návrat Týtý... Těžko hodnotit jednotlivé výsledky, to už je věc hlasování, toho kdo hlasuje, kdo má jaké fancluby atd... Pochopitelně, když může vyhrát takový lidský hnůj jako Řezník, tak to svědčí o něčem z naší nátury, stejně, jako když před lety bodoval Ortel. Jenže ani ta reakce Bagárové není dobrá, protože lidi jako Řezník žijou z takovýchto reakcí,a vyžívaj se v nich. Je třeba k tomu přistoupit přesně opačně, a taková individua ignorovat. Na druhé straně barikády je pak šíleně přesluníčkovaný Janeček, s jeho totálně trapnou antivládní reklamou, kterou vyblil do několika reklamních bloků, a ještě trapnějším závěrečným proslovem. Postupně se dostávám i samotnému provedení přenosu, tak jdeme na to... Sokol se rozhodl vžít do nějaké role českého Ricky Gervaise, občas někoho urazit, občas něco nekorektně říct, ale prostě ne každý je Ricky, a v tom našem provedení to prostě nefunguje. Ve dvojici s Hámou to pak prostě působí jen jako další díl "Tvoje tvář...". Opravdu by bylo lepší, kdyby se přešlo k modelu Českého lva, kdy se jen předávají ceny a sem tam nějaké to vystoupení.  Stejně, jestli to bude v podobném stylu, kdy na každém ročníku bude nějaká úplně zbytečná a trapná agitka, tak se to zas brzo zruší... Za Janečka nakonec ještě hvězdu dolu. Fakt to měl koupit někdo jinej, nesmysly jako HipHop+Rap nebo vystoupení Bendiga s Demem jdou pod úroveň televizní zábavy. ()

Zajímavosti (2)

  • Znovuobnovenou anketu zhlédlo 1,3 milionu diváků (15+), jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)
  • Reklama Karla Janečka na Českého slavíka, kde Janeček kladivem zachraňuje diváky a svět, je doslova okopírovaná reklama na Apple Macintosh z roku 1984. (honajz)

Reklama

Reklama