Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Advokátní tajemství a etika jdou proti sobě a Mickey se v tom plácá. Poradí se se Siegelem a nakonec přijde na způsob, jak ochránit důležitou klientku a svědkyni. (Netflix)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice rád bych se oprostil od knižních předloh, ale zatím se mi to nedaří. Michael Connelly totiž píše tak poutavě, že se od jeho textů povětšinou nemohu odtrhnout, což se scénáristce zatím nepodařilo. To vážně není dobré, když divák pochopí vcelku průhlednou fintu na první dobrou, zatímco tvůrci mají pocit, že byla natolik rafinovaná, aby ji museli ještě polopaticky vysvětlit. Scénář napsala žena, která zřejmě ostatním ženám velmi fandí a ve spojení s Netflixem tak mohlo dojít na naprosto zbytečný, bizarní dialog mezi profesorem / děkanem a jeho bývalou žačkou, který byl dobrý jen na dvě věci. Ne, jiné dvě. 1) Do děje se podařilo naprosto "nenápadně" a "přirozeně" začlenit další agitku. 2) Mám teď poměrně slušnou představu o tom, jak se asi cítí zvíře hlazené proti srsti. / Poučení: Nebuď zvědavý, budeš brzo v base. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada mě bavila, ale druhá mi zatím přijde podstatně slabší. Konkrétně tenhle díl chce být rafinovanej, ale na mě naopak působil až dětinsky jednoduše. Aby se nějakej vrahoun přišel sám nahlásit a pak se nechal tak snadno vlákat do pasti- to by musel být na hlavu padlej. Kolegové tady na ČSFD z toho ale ucvrkávaj (88%), takže nemůžu vyloučit, že je chyba ve mně. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama