Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extremne zabavna podivana, kde si oblibite kazdou postavu. Puvodni anime jsem nikdy nevidel, ale do hrane verze jsem se dostal hned. Vsichni tu jsou sympataci, je to vizualne vymazlene, s fajnovou hudbou a velmi prijemnou akci. Je to sranda, je to napinave, je to proste zabavne od prvni epizody do posledni. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to a po pár minutách jsem to vypnul. Nějak mě odradila ta současnost. Za pár týdnů jsem to pustil zase a přišel jsem tomu na chuť. Je to hodně zábavné a dělané ro fantasy což tu současnost potlačilo vznikla hodně zábavná podívaná plná akce a všemožných blbostí. Postavy jsou dobře udělané a zahrané. Na další sérii se rád podívám. ()

Reklama

Ydrosten

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu se jen potvrdilo že se na čsfd těžce míjím s většinovým názorem. Po druhém díle nevidím jediný důvod tomu věnovat pozornost. Všichni jsou tu na pěst, nesympatičtí, nebo těžký případy s kartičkou ZTP, neustále se ksichtí, šklebí a chovají jak pětileté děti. Hlavní hrdina se mi zhnusil po asi minutě co se ukázal na obrazovce, ten brejlatej má stopro retardaci od narození, do teď bych nikdy nevěřil že bych mohl cítit averzi vůči zrzkám ale tahle kreatura to dokázala a trojmečák by zřejmě chtěl oskara, jinak si jeho trapnoafektované herectví nedovedu vysvětlit. Pochválit se dá snad jen prostředí a to že to vypadá celkově hezky. Hodnotit to nebudu. Nevím za co hvězdy a odpad tomu nechci dávat. I ta jedna hvězda by nedokázala vyjádřit co si o tom myslím. ()

Arcadan 

všechny recenze uživatele

Totální camp, a proto to miluju! Chapadla, klauni, šneci místo telefonů, gumové končetiny, piráti, vojáci v bílých outfitech jak z Vernea a nesmyslné flashbacky ve stylu 90s brakových filmů. Ale tady nakonec posunou všechno k emocím. Indiana Jones pro rok 2023. Dobrodružství, o jakých jsme snili v dětství, s důrazem na hodnoty, co hledáme v dospělosti. Kamarádství, sebedůvěra, laskavost, odvaha být sám sebou, jakkoli jsme z pohledu jiných divní. A taky obrovská dávka empatie k těm nejzranitelnějším z nás. Bez nadsázky jsem se takhle dlouho nedojal jako tu několikrát do epizody, a přitom to nikdy nespadne do banálního sentimentu. A když to nad propastí této škatulky občas trochu balancuje, vždycky přijde nebojácně mimózní humor. Hodně tomu taky pomáhá, že každá postava je extrémně sympatická a dokonale nacastovaná. Vůbec jsem to nečekal, ale Netflix ze mě po letech jejich druhořadých seriálů vydoloval tímhle mistrovským kouskem znova osmiletýho kluka. Chci druhou sérii a možná nakoukám i původní anime. ♥ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v první polovině a obecně v akčních a nějak jinak dobrodružných scénách našlapaná, zábavná a nápaditá fantasy jízda která funguje jak má (mangu ani anime neznám). Horší je to nicméně v momentech kdy dochází na drama a emoce (a že jich ve druhé polovině je). Tam One piece ztrácí tempo, padá mu řetěz častěji než by si divák přál a nezachrání to ani přehnaně pozitivní Jirka Mádl v hlavní roli. Tak jako tak jde ale o velmi příjemné překvapení, které mě zprvu málem úplně minulo. A to by byla škoda....75% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Když Zoro (Makkenjú Arata) na ostrově Sixis zapaluje svíčku, používá sirky s nápisem „Beast of Baldimore“ (Příšera z Baldimore). Tato značka odkazuje na svou mangu, konkrétně na dobu po dějovém oblouku Souostroví Sabaody, kdy Franky skončil na ostrově Karakuri, omylem tam sám sebe zapálil, a protože měl na sobě zrovna tygří kožich, mariňáci si ho spletli s ohnivou tygří příšerou. (KaraMikesova)
  • Tvůrce původní mangy One Piece Eiichiro Oda se podílel na seriálu jako konzultant. Podle svého vyjádření však nebyl úplně spokojen se změnami v ději prvné série, které podle něj nebyly nutné. (Pawliiseek)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama