Reklama

Reklama

Spy x Family - Season 2

(série)
Trailer 3

Epizody(12)

Obsahy(1)

Operace Strix vstupuje do druhé fáze. Během vyšetřování dostává Loid nové rozkazy: studenti Berlintské univerzity plánují pomocí vycvičených psů s bombami zavraždit ministra Brantze. Loid se je snaží zastavit, zatímco Anya objeví teroristickou základnu a spřátelí se s jasnovideckým psem Bondem. Rodina Forgerových pokračuje ve svém tajném životě s novým přírůstkem a společně čelí jedinečným výzvám. (mikki089)

(více)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní linka se sice v téhle sezóně nikam nepohnula, ale já si to i tak užil. Je to asi hlavně díky tomu, že se na seriál nedívám až tolik jako na špionážní drama, ale spíš jako na rodinnou komedii a v tomhle ohledu to pro mě funguje na sto procent. Ale i ti špioni tam přeci byli, třeba celá část o dovolené na výletní lodi byla za mě vynikající, plná skvělé akce a napětí (tenhle part je 10/10). Zbylé díly měli sice občas kolísavou kvalitu (jako u většiny seriálů), ale snad pokaždé mě dokázali nějak rozesmát, naladit na příjemnou vlnu, občas i trochu chytnou za srdíčko. Forgerovic rodinu mám pořád hodně rád, stejně tak i některé postavy kolem. Animačně opět skvostné, stejně tak hudebně. Mám něco zásadního, co bych chtěl vytknout? Asi to, že některé vtípky mi už začínají připadat tak trošku ohrané, i když to může být jen můj subjektivní dojem, protože jsem nikdy nebyl příliš velký fanoušek running jokes… Za mě je však Spy x Family stále úžasné anime, skvělá rodinná zábava a těším se na další pokračování a doufám, že i ten oznámený film někoho napadne dát i do našich kin. 9/10 ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je stále fajn. Kvalitativně to neupadá, takže já su spokojen. Tato série je o 13 dílů kratší a proto jsem to zhlédl za dva dny. No a tím je můj maraton SPY x FAMILY oficiálně u konce, teď jen vyčkat na film, na který jdu stejně dneska 25.4. Humoru je tu opět dostatek. Animace je pěkná. Série rychle utíká, takže se u toho úplně nenudíte. Co je na této sérii perfektní je osmý díl, který obsahuje mnoho akce a nějaká ta krev tam taky byla. Nejlepší díl troufám si říct. Úvodní song je otřesnej a ten finální je teda mnohem lepší. Akce je tady fajne. A mě už ani dál nenapadá co napsat, tak to zde zřejmě ukončím. Třetí sérii bych však nevylučoval. 8/10 Ten osmej díl je opravdu perfektní! ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně je to hlavně komedie (která stále funguje skvěle), ale mě tam přeci jenom chyběla ta "hlavní" dějová linka. Pěkne nám to ukazuje spoustu vedlejších příběhu, buduje rodinu a její pouta, ale přeci jenom mi to nakonec přišlo jen jako velký filler. Tudíž musím hodnocení oproti první sérii snížit. Ne o moc, jelikož produkční kvality jsou stále skvělé, humor ve většině případů dobře funguje, hudba je skvělá, opening i ending také nezklamaly. Přesto tam to něco chybělo, abych mohl dát plné hodnocení. 75% ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo svojej podstate filler, kde je veľa mini príbehov rôznych postáv a jeden väčší príbeh hlavne o Yor na výletnej lodi. V celej sérii sa teda nedozvieme absolútne nič nové a tak to občas vyzerá, že ide hlavne o to, aby niečo bolo. Komediálne je druhá séria Spy x Family dobrá hlavne v posledných odľahčených dieloch, príbehovo je zas dobrá na výletnej lodi a tie úplne prvé diely (do výletu na lodi) sú akože hodne slabé, ale len ak ich porovnáme s tým čo sme doteraz v Spy x Family videli, ak ich porovnáme s inými komediálnymi anime je to stále nadpriemer. Kolísajúca kvalita je u komediálnych anime najmenej poznať a najmenej sa bude na ňu niekto sťažovať. Veľký problém mám s tým, že diely, kde Yor premýšľala a mala naozaj zaujímavé myšlienky o tom aký je jej údel vlastne nakoniec ako keby boli anulované tou finálnou myšlienkou, hlavne pre to, aby sa jej postava nezmenila až príliš. Nemyslím si, že by sme mali nejaké výrazné zníženie kvality oproti prvej sérii, ale neskôr ak sa nad tým zamyslíme vyznieva pozerať toto celé ako zbytočnosť, lebo sa nedozvieme nič výrazné ani o vedľajších postavách. Jediné čo tu môže mať základ, je nejaký zlom v budúcnosti Yor, že ona sa možno rozhodne nejak inak a bude sa v jej osude diať niečo veľmi zaujímavé, samozrejme smerujúce k nejakým odhaleniam. Záleží od toho ako sa k hodnoteniu k tomuto dielu postavíme, lebo komediálne anime má hlavne rozosmievať, ale zas, keď toto je považované za vrchol vo svojej kategórii môže to zniesť aj vyššiu mieru kritiky. Predsa len sa mi páčili príbehy, v ktorých bol Damian, tam možno nejaký posun aj vidím a občas si viac zastal Anyu (aby som oponoval svojim vlastným slovám o úplnej zbytočnosti celej druhej sérii z hľadiska príbehu). ()

Galerie (284)

Zajímavosti (1)

  • V čase 5:23 je záběr na Franklina Perkina, která u televize pije víno s názvem „Rozkošný císař“. Etiketa vína je v češtině. (Amalberga)

Reklama

Reklama