Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuspokojivá pointa dává tušit, že třetí řadě se nevyhneme. Fakt toho mám už dost, neustálé natahování seriálů jen kvůli prachům mě nebaví. Klady: výborný nápad, strašením se šetří, ale když už jdou monstra do akce, stojí to za to (samotná akce není vidět, jen výsledek, ale tohle mi nevadilo), občas dobrá atmosféra. Zápory: příšerné dialogy, pokládají nesmyslné otázky, všichni jsou ve stejných sračkách a oni se téměř neustále o něco přou, místo toho, aby spolupracovali, spousta "I´m fine"?, "I´m sorry" "You ok"? a "fakování" (k nevydržení). Aktivistům se to ale bude líbit, neboť podle současného trendu jsou tu naprosto dominantní ženy, které všechno ví a všechny chrání a až na vyjímky (Boyd) jsou chlapi zbabělci, zmrdi a slaboši. Za jedno zhlédnutí to stojí a pořád vás žene zvědavost, co za tou záhadou vlastně je, ale protože se to nedozvíte, tak to víckrát vidět nechci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Príbeh odnikiaľ nikam, stále zahalené tajomstvom a posun žiadny. Bojoval som s tým čo sa dalo, pozrel celé dve série ale vzdávam to. Aj keď to má v celku dobrú atmosféru, herci v pohode, aj keď niektorý možno otravnejší je to v suma sumárum strata času. Niečo podobné tajomné bolo aj Mestečko Pines ale to dokázalo aspoň 1.sériou poriadne odrovnať. /50%/ ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1. série: První dva díly příjemně naladily, ale pak to šlo už jen od 10 k 5. V posledním díle, jak to tak bývá u těchto typů seriálu se dozvíme stejně úplný ho*no, jen aby mohli těžit na dalších a dalších natahovaných sériích. 2. série: V bledě modrém stejná chujovina, jako první série! Tohle je prvotřídní ukázka, jak natahovat a oblbovat diváka. Nejraději bych dal odpad, ale to bych nebyl úplně spravedlivý. ()

kamil.i 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príliš očividná vykrádačka LOST. Podobá sa ešte aj v maličkostiach ako hudobné motívy v tajomných scénach, objasňujúce flashbacky odohrávajúce sa paralelne s nadväznou súčasnosťou, dva rozdielne tábory obyvateľov, úderný názov pozostávajúci zo štyroch veľkých písmen a dokonca tu hrá ústrednú postavu jeden z hlavných predstaviteľov Nezvestných. FROM obsahuje hororový aspekt navyše. Ten na jednej strane udržiava dusnú atmosféru, na strane druhej podkopáva seriál, keď zbytočne otvára otázky o logickom konaní osadenstva. Zbytok tvoria časté a zdĺhavé dialógy postáv, ktoré filozofujú o podstate svojho bytia v danom extrémnom prostredí. U LOST to ešte fungovalo, lebo celý koncept bol v 2004 nový a atraktívny, v roku 2022 divák tieto nedostatky už neodpustí. Avšak nakoniec treba priznať, že tento nenápadný seriál je dostatočný atmosférický náklad, aby udržal diváka v pozore a zvedavosti. Minimálne do druhej série. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má (nielen vďaka účasti Perrineaua) "slušne" našliapnuté v stopách najväčšieho ojebu v histórii TV - Lost (na čo naráža aj jedna epizóda s otázkou "Are we Dead?"). Neodkryl prakticky žiadnu kartu, ako jeleň ste prišli, ako jeleň odchádzate. Vzhľadom na záver season sa dá ľahko uhádnuť, že "teleportačný strom" bude len jednou z mnoha haluzí, ktoré ešte potencionálnych divákov čakajú. Mňa už nie. ()

Galerie (396)

Reklama

Reklama