Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Úsměvné příběhy o začátcích podnikání v Čechách. Příhody dětí a jejich rozvětvené rodiny z období rozvíjejícího se kapitalismu. Dění kolem jedné rodiny komentuje desetiletý Albert, přezdívaný Bubu, jedno z dětí manželů Langových, do níž patří ještě bratr Filip, sestra Marjánka a vdavekchtivá teta Vilma. Rodina prožívá spoustu potíží, které s železnou pravidelností kulminují do neuvěřitelných katastrof se šťastným koncem. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Oskar 

všechny recenze uživatele

No, je to sice průměr, ale sakra dobře obsazený a za zmínku stojí také netradiční trio scénáristů - Miloš Macourek, Jindřich Polák a Halina Pawlowská. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Seriál mého dětství, trošku netradiční, ale pobavil. / Viděné epizody *6.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech vzkvétalo podnikání, a tenhle boom, kdy se podnikalo ve všem se nutně musel odrazit i v české seriálové tvorbě. Rozvetvěná rodina z tohoto seriálu má auto servis.A taky Bubu a Filipa. Pawlowská, Macourek a Polák jsou kvalitní, ale dost rozdílní tvůrci a tento seriál jim dal možnost sejít se nad společným scénářem. Na výsledku je vidět, že žádná souhra mezi nimi nepanovala. Nevím, kdo z nich byl více z formy, ale tentokrát přišli s podprůměrným rodinným seriálem pro hodně nenáročného diváka. Šteindler se ani moc nevytáhl po režijní stránce a vyloženě odpudivá kamera tomu zasadila finální úder. Snad jen ti herci si snad ani neuvědomovali do jaké pitominy to vlezli, a tak jsou dost často před kamerou vyjevení, udivení a překvapení. Jednotlivé epizody skoro bez nějakého nápadu a kloudné zápletky. Pokusy o vtip nejsou marné, ale jako celek je to suchá slabota. 40% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Až na vynikající herecké obsazení nuda, nuda, šeď, šeď. Nezasmál jsem se ani jednou, i když scénáristé se snažili vytvořit spoustu komediálních situací. Ale zabily je buď neobvykle nedobré herecké výkony či slabá pointa. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama