Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archivní záběry a vtipné skeče v komediální retrospektivě roku 2021, který nám přinesl velké trable a taky pár příjemných událostí. (Netflix)

Recenze (61)

borec999 

všechny recenze uživatele

V jednom má tento film pravdu. Vôbec sme sa ako ľudstvo nepoučili a sme si stále vzdielenejší a ohľadom názorov na dôležité otázky polarizovanejší ako kedykoľvek predtým. Inak je Smrť 2021 viac menej to isté ako pred rokom, len upgradenuté o nové udalosti a pár postáv. Nie je to na zahodenie, ale ako hovorí známe porekadlo: Dvakrát opakovaný vtip, už nie je vtip; takže pre tentokrát len za 3*... 65% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

“Co jste si odnesli z roku 2021? Že z roku 2020 se nikdo nepoučil…” fenomenální věta na závěr. Za mě povedená satira, co prakticky shrnuje vše co hýbe planetou (a bude i dál). Edit: mimochodem mnohem trefnější a zábavnější než první pokus. Tam si občas pletli satiru s idiocií. ()

Reklama

Vabr

všechny recenze uživatele

Trapný. Ubohý. Nevtipný. Největší oficiální ždímárna roku 2021. Povídám vám, jsem teda fakt nas*anej, protože tohle si může prostě dovolit jen a jen Netflix. Netflix se už dávno stal nevtipnou parodií sám na sebe, a tady to jen opět dokazuje. Je mi opravdu z Netflixu už zle. A pak se všichni diví, když řeknu, že nesnáším Netflix, že co je na něm špatného. Mimochodem tento komentář píšu, aniž bych se na film povídal. Píšu ho totiž proto, že jsem se pěkně vytočil nad tou opětovnou gigantickou trapností a ubohostí, že jsem se jednoduše musel vypsat. ()

wel.wel 

všechny recenze uživatele

Pohled tvůrců na rok 2021 i na předchozí 2020, britsky Monty Python mockumentary forma,  odpovídá tomu, co jsme žili. … Tohle jsou mé příběhy. Při přejezdu ze Zličína (Praha) do Kunratic (Praha) nás z/kontrolovali policisté, protože jsme přejížděli po okruhu (to už není Praha). Do nemocnice, rozloučit se s mým blízkým, jsme se nedostali; všechny návštěvy byly zakázané. Pohřeb probíhal v úzkém kruhu nejbližších; byl nařízený omezený počet lidí, kteří se mohli pohřbu zúčastnit. Dálnice byly prázdné, nikdo nikam nejezdil. Na procházce v lese jsme se jiným lidem vyhýbali s dvoumetrovým odstupem.  Do obchodu jsme chodili nakupovat v rouškách a rukavicích. Co se dalo, jsme nakupovali online. V práci jsme dvakrát týdně absolvovali povinný výtěr nosu. … Člověk z toho všeho může upadnout do deprese, nebo může tu chytrými tu přihlouplými fóry situaci zlehčovat. Oba filmy zvolily satirickou notu a provedly nás geopolitickými událostmi let 2020 a 2021 z pohledu Británie a USA.  Pro mne to byl relax, takže moc díky za něj. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Po předchozím roce jsem věděl do čeho asi tak jdu. Bohužel moje očekávání nebyly neplněny. Ba naopak. Byly zadupány dost hluboko do země. Všechny věci, které se tam zmiňovaly jsem vlastně věděl a těch vtipů bylo taky poskromnu. Nejvíce jsem se bavil někde kolem první čtvrtiny a pak to šlo rapidně dolů. Nemá to už tu jiskru. Snad bude příští rok lepší.  ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama