Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Dva hluboce věřící manželské páry si užívají poklidného života na texaském maloměstě, dokud někdo nevezme do ruky sekeru. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Disney+ a HBO Max si zobrali na paškál totožný námet o plánovanej nevere a následnom dopade. Obe spracovania vrátane hereckého obsadenia spĺňajú najprísnejšie kritéria a tak to bude pri hodnotení a následnom porovnávaní divákom, vyslovene postavené na sympatiách. Páčilo sa mi: "Candy Smrť v Texase", pozdáva sa mi aj táto "Láska a smrť", určiť pomysleného "víťaza" snáď ani nemá zmysel. Jediné čo ma ale zaráža je fakt, či jedna alebo druhá spoločnosť nevedela o tom, že sa púšťa do totožného projektu. Fakt nechápem, načo bolo toto dobré, ako deti na pieskovisku .. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(mS1/2024) / Nech hľadám ako hľadám, neviem nájsť čo tejto minisérii vytknúť. Možno tých prvých pár dielov sa mohlo ísť na prvý pohľad viac k veci, ale odmenou za pomalšie tempo boli super prepracované postavy a originálne postavený príbeh. Herci v hlavných úlohách, čistá paráda. Olsenka je skvelá, to už vieme, ale napasovať k nej Jesse Plemonsa bol geniálny ťah. Oceňujem aj primeranú dĺžku. Love&Death je napriek sekere super oddychový seriál. (9/10) ()

Reklama

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Velmi zajímavá látka je bohužel utopena v přehnané stopáži, kdy úvodní tři díly pro mě byly vyloženě ubíjející. Postupně se to trošku vytáhne a gradace funguje parádně. Ale jsou to herecké výkony, co to celé tahají nahoru. Naprosto všichni podávají excelentní výkon, ale celému tomu samozřejmě kralují Olsen a Plemons. Jinak je to řemeslně super a dobovou atmosféru to má vlastně taky solidní. Ve výsledku je to pořád fajn minisérie, ale prostě se nemohu ubránit pocitu, že to mohlo být mnohem lepší. 6/10 ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Ten klid v prvních dvou dílech mě tak otupil, že jsem prodřímal i tu zabijačku v komoře. Ale potom vážení, to je rodinný drama jako břit. Elizabeth Olsen tu oddanou paničku v domácnosti zahrála fakt neuvěřitelně přesvědčivě, ale stejně tak ji seděla tvář potencionálního vraha. Navíc osmdesátky jak vyšitý, takže nazdar v Texasu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sem natolik bystrý, že mi až někdy ve třetí epizodě došlo, že se dívám na zpracování stejného případu, na které jsem koukal loni na Disney+, čímž sem se připravil o překvapení z vývoje a finále, nicméně i tak mě tahle verze příběhu Candy Montgomery bavila podstatně víc. Verze s Jessicou Biel sice nebyla špatná, ovšem zatímco tam mě opravdu bavil pouze první a poslední díl, tady mě to bavilo napříč všemi epizodami. Nejen, že je na Love & Death vidět větší péče (čti více peněz) a je lépe zahraná, ale tvůrci si dali o něco víc záležet na práci s charaktery, a i když je ze začátku tempo pomalejší, nakonec to vedlo k tomu, že jsem měl pro Candy vlastně pochopení a vnímal sem jí trošku jinak - pozitivněji než v Candy : Smrt v Texasu. Elizabeth Olsen je v hlavní roli skvělá a často jí stačí opravdu minimalistická gesta k tomu aby divák věděl co právě prožívá...70% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Elizabeth Olsen v rozhovore prezradila, že sa jej ozvala Jessica Biel v súvislosti s tým, že obe herečky čírou náhodou hrajú v projektoch o tom istom príbehu, v tom istom čase a stvárňujú tie isté postavy, čo je mimoriadne veľká náhoda. Dovtedy sa herečky nikdy nestretli ani nerozprávali. Biel hrala v seriáli Candy (2022). (Arsenal83)
  • V súvislosti s vraždou sa spomína inšpirácia filmom, ktorý v tej dobe bežal v kinách - Osvietenie (1980). (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Austine v Texase a okolitých oblastiach. Obdobie natáčania trvalo od 27. septembra 2021 do 1. marca 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno