Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rodinném sídle někdo zavraždí otce rozvětvené rodiny a sedm žen, které jsou tam s ním, se pokusí tuhle záhadu vyřešit. Každá má ale nějaké postranní úmysly. (Netflix)

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Detektivní béčko jak vyšité. Na první dobrou doufáte, že si u toho odpočinete, ale děj a vtip to má jak telenovela. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

7 žien, to je aj na moslima veľa. Najmä keď to s tou vizuálnou stránkou škrípe. Táto konverzačka v štýle Agathy Christie zaujme tak na 15 minút a potom vám úplne začne byť jedno, prečo ten chlap zgegol. Emócie ako pri lúskaní fazule. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Misto filmu by se vice hodila divadelni hra. Je to zabavny film, ale ne dobry film. Ale ani spatny. Zenske postavy jsou napsane muzem. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tenhle výběr se mé drahé polovičce vůbec nepovedl, jednalo se o totálně tupou ptákovinu, kterou Netflix vyprodukuje mraky. Nedoporučuju. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po scenáristickej stránke podľa mňa veľmi dobré. Ale čo sa týka postáv, tak tam to už taká sláva nebola. Na môj vkus príliš ukričané, teatrálne a celkovo tá výstrednosť niektorých postáv tomu vôbec nepomohla. A pritom samotné pozadie vraždy a vyšetrovanie by boli aj celkom zaujímavé, keďže pozadie vraždy a osudy postáv mali všetky predpoklady pre dobrú kriminálku s postupne rozvíjajúcim sa dejom a odhalením súvislostí. Škoda toho, malo to na viac ako len na 2* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že humor není Genovesiho příliš silnou stránkou. A nechci házet všechny do jednoho pytle, ale nevzpomínám si, že bych někdy viděla italskou komedii, která by mi svým humorem nějak utkvěla, možná tak Fantozzi. Každopádně, tady bohužel nefungují ani ty kriminální prvky a ač to zase zavánělo motivem Agathy Christie a je to vlastně čistá whodunnit záhada, měla jsem chvílemi chuť to vypnout, jak nezajímavě to bylo celé natočené a nepomohly ani jednotlivé postavy. I Sabrina Impacciatore , která si střihla skvělou roli v nedávném Bílém lotosu, mi lezla svou zdejší postavou na nervy. Dělalo to na mě prostě dojem takové až české režie a to je vždycky špatně. :D ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Záhada, ktorá bola zamotaná, ale len počtom postáv a ich príbehmi. Od začiatku som si myslel, že poznám vraha, ale to prekvapenie v závere ma dostalo. Celkom inteligentné, len tie ich príbehy ma úplne nebavili a skôr som chcel vedieť motivácie a vraha. Dokázalo ma to ale udržať a miestami aj pobaviť. Za nepredvídateľnosť 3 z 5 ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Mizerná konverzační komedie, která má docela dobré vyústění, které pak úplně zabije závěr. Mohlo by to být ale docela dobré v divadle. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl film, o kterém jsem předem nevěděl vůbec nic. Když to na mě vyskočilo v nabídce Netflixu, barvy a název evokovaly něco na způsob Knives Out (tento předpoklad byl daleko od pravdy) a dal jsem tomu šanci. Hned na začátku mě překvapila italština (bez počáteční znalosti jsem očekával další americkou produkci), ale na škodu to rozhodně nebylo. Celý snímek působí velmi divadelním dojmem, ať už jde o dialogy, prostředí několika málo místností či jednotlivé postavy, u kterých je kladen důraz na jednu hlavní vlastnost. Scénář je malinko zklamáním v tom, že se samotná vražda ve výsledku až tolik neřeší, spíše se čím dále ukazuje jak moc je celá skupina zvláštní a kdo má jaké problémy. Od začátku mě to ale vlastně docela bavilo a díky krátké stopáži velmi uteklo. ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od těch co píšou, že je to docela povedená komedie a dají tomu tři hvězdy, tak já dávám čtyři, protože si myslím, že je nefér dát míň, když se u toho příjemně pobavíš. ()

Reklama

Reklama