Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatím předstírej, že házíš granáty !! Říkám předstírej !!" - "Nerozuměla sem.." ;) Každý ze tří filmů série Police Story je ve své podstatě úplně jiný, všechny si drží svoji laťku kvality neskutečně vysoko.. Jackieho mám opravdu rád, ale v případě tohoto filmu neskutečně oceňuji přidělení parťačky v podobě Michelle Yeoh, která dodala Police Story na zajímavosti i a zejména na zábavnosti, protože obzvláště jejich vzájemné popichování, ačkoliv cítíme i značný respekt obou vůči tomu druhému, patří k ozdobám toho hongkongského snímku, který jednoduše ze všech tří kousků co do komediálnosti vítězí na celé čáře.. Je jisté, že Jackie je jen jeden, ale Michelle Yeoh se mu zde stala opravdu velmi rovnocenným spoluhráčem.. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že s prvé dve časti ma až tak nedostali, tejto dávam slušný kredit. Aj keď prakticky sa podstata filmov nezmenila, dokonca by som povedal, že kaskadérskych kúskov a neuveriteľných scén je tu o čosi menej, film sa mi páčil o čosi viac. Možno je to scenárom, ktorý sa nebál ísť do zložitejšej zápletky, do viacnásobnej zmeny prostredia, či tým, že sa film snažil zaujať oveľa chytľavejšou hudbou. Komediálna zložka tiež dostala ten správny náboj, akčné scény veľkolepé a čo ma asi najviac nakoplo k vyššiemu hodnoteniu bol český dabing. Nemôžem si pomôcť, mne tá natívna reč príde neskutočne prepálená a groteskná. 80%. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nelze neocenit starou dobrou kaskadéřinu a opět se u závěrečných titulků nepodivit, co všechno museli hongkongští kaskadéři a herci přetrpět. A nejspíš za zlomek mzdy, kterou dostávají zhýčkaní holywůdi. Jenže co naplat, story o infiltraci zločinecké organizace, je dnes nejen v rámci tohoto žánru, velmi vyčpělá. Přidanou hodnotou mohl být humor, ale ten "fackovací", mi s (mými) přibývajícími roky, tak nějak zevšedněl. Aspoň v tomto podání. Co ovšem oceňuji a vlastně to byl hlavní důvod, proč jsem tento film zhlédl, je Michelle Yeoh. Líbí se mi i teď, jako důchodkyně, natož... před třiceti lety. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budu rozdejchávat fakt dlouho.Totální destrukce. Fakt jsem čuměl. První dvě Police Story byly takový ty klasický městský akční filmy, ale tady se to v půlce přesune do Kambodži a vypukne nefalšované akční inferno. Mno a ta finální honička?!!!!!!!! To je prostě pastva pro oči. Já ty asiaty v tý jejich nápaditosti fakt žeru. K Jackiemu kterej je opět v perfektní formě přibyla i boží Michelle Yeoh, která nezaostává ani o píď. Možná to tam masí snad i víc, než Jackie. Ten skok s crosskou na vlak?!!!! MAZEC!!! A nejlepší je, že si série pořád zachovala humor. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama