Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dobrá taškařice. Tradiční Chanovka, ve které uvidíte kočku Michelle Yeoh, hlavně její kaskadérské umění táhne filmu nahoru v některých případech Chana přímo zastiňuje a ne pouze doplňuje prostě po čtyřleté pauze návrat ve velkém stylu pro Michelle. Škoda, že spolu nespáchali více filmů, Chan by někdy vedle sebe potřeboval takovou schopnou persónu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti druhému dielu výrazné zlepšenie. Jednak za to môže Stanley Tong, ktorý prináša do série svieži dych a nové neokukané lokácie. Viacej ako na vtip dáva dôraz na premyslenú zápletku, ktorá v rámci žánru funguje z každej strany. Humor je tu tiež, ale v tomto prípade je nenásilný, prirodzený a nenarúša dramatickú rovinu. Jackie tu tiež nekladie dôraz na rôznorodé kúsky a premety, čo v tomto prípade vôbec nevadí, lebo hlavným ťahúňom nie sú súboje, ale chémia medzi ním a Michelle Yeoh. Finále je potom po všetkých stránkach perfektné. Koniec, ako to tradične býva, uťatý v posledných piatich sekundách bez skutočného doznenia, čo je ale v tomto žánri a v tomto kraji už zvykom. Takže vyčítať tomu filmu práve toto, nie je úplne na mieste, hoci mne osobne to vadí. Kvalitou rovnako dobré, ako prvá časť. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Potřetí, trochu jinak, a znovu parádně. Celou trilogii jsem si pustil chronologicky za sebou a třetí díl mě nadchl téměř stejně jako předchozí. Trojka obsahuje o trochu méně humoru, nejvíce se v ní střílí a má západní look, ale o pořádnou porci kaskadérských výkonů, povedených bitek a Jackieho haštěření s krásnou Maggie Cheung v ní nepřijdeme. Výtečná Michelle Yeoh a čínské reálie jsou třešničkou na velmi chutném akčním dortu. 9/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejpříjemnější a nejzábavnější Police Story. Konec není tak šílený jako v prvním díle, ale má své kouzlo a popravdě, vždycky mi vedle Chana chyběl někdo, jako Michelle Yeoh, která se konečně objevila a vystřelila potenciál filmu do nebe. Její špičkování s Jackiem nemá chybu (to je moje sestra....:-)) a po celý film mi tohle duo přišlo bezchybné. Příběh a vše okolo je hodně HK a naštěstí si na nic nehraje, takže se to dá vcelku rozdýchat. Přesto mi přijde, že celá Police Story série je na čsfd velmi přeceňovaná, stejně jako hodně dalších HongKongských filmů... Tentokrát jsem však konečně odcházel spokojen. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)

Reklama

Reklama