Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že s prvé dve časti ma až tak nedostali, tejto dávam slušný kredit. Aj keď prakticky sa podstata filmov nezmenila, dokonca by som povedal, že kaskadérskych kúskov a neuveriteľných scén je tu o čosi menej, film sa mi páčil o čosi viac. Možno je to scenárom, ktorý sa nebál ísť do zložitejšej zápletky, do viacnásobnej zmeny prostredia, či tým, že sa film snažil zaujať oveľa chytľavejšou hudbou. Komediálna zložka tiež dostala ten správny náboj, akčné scény veľkolepé a čo ma asi najviac nakoplo k vyššiemu hodnoteniu bol český dabing. Nemôžem si pomôcť, mne tá natívna reč príde neskutočne prepálená a groteskná. 80%. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že se u tohoto pokračování chopil režie někdo jiný. Je to umírněné velice, ale to mi sedlo neskutečně do noty. Vytvořilo se duo Jackie a Michelle, není tu tolik monstrózních rvaček, ale je tu jedna obrovská přestřelka s mohutnými výbuchy. Rozhodně mě to pobavilo i trochu více než první dva díly, jelikož to má lepší scénář, který mi sedl do noty. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ten najakcnejsi a zaroven najsviznejsie natoceny diel z celej trilogie. Podkial u predchadzajucich dielov si bolo treba na akciu obcas pockat, sem vam neda vydychnut. To je umocnene faktom, ze vedla Jackieho tu hra aj dalsia akcna superhviezda - Michelle Yeoh, a poviem vam, ze svojou rychlostou, ladnostou a kaskaderskymi kuskami obcas zatieni aj Jackieho. Proste FANTAZIA. V mojich ociach je Police story ta najlepsia akcna seria vobec. (10/10) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama