Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní Chanovka která má tak monumentální akční sekvenci na sněhu že rozum zůstává stát(A pro fanoušky akce nejenom rozum). Chan dokonale kašle na fyzikální zákony, a tady to je fakt vidět. Skákání na helikoptérách, skákání přes stromy. No prostě paráda. Jen ten humor je docela v pozadí. A zavěrečná scéna v akvaduktu? No nemám slov. Navíc Chan je parádní sympaťák. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ač to patří do série Police Story, tak snímek v první půlce dost připomíná bondovky a nezapomene to i zmínit. Jackie se z HK podívá na Ukrajinu, čeká ho zběsilá jízda na snowboardu, dostane se i do Austrálie, zaplave si ze žraloky atd. Vzhledem k tomu, že jsem nic nečekal mě snímek příjemně překvapil. Chan zde je ještě ve vynikající fyzické formě, choreografie je většinou vtipná a nápaditá (obvzláště podvodní kung-fu je lepší než zpomalené "bullet-timy") a především to má slušné tempo, ve kterém zapadnou i některé chyby. Slušný rozpočet je vidět a v neposlední řadě to je i docela krátké, takže film nezačne ani nudit. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Spájať tento film so sériou 'Police Story' bol na Jackieho veľmi trúfalý ťah. Z komernčého hľadiska možno, fajn. Ale táto kvázi-časť nemá s predchádzajúcimi moc spoločné. Začínajúc nevážnym a predovšetkým slabším scenárom až po hollywoodske opojenie. Gumkáč Jackie ale svojou šupa-akciou prevalcuje tieto chyby a zanecháva vo mne scény s rebríkom, na streche, s gorilami s Nathanom Jonesom vo vedení. A koala rulez. 70%. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bondovka v štýle Jackie Chana - poskakovanie, bitky, trocha humoru... . Jackie pobehuje po horách s holým pupkom, skáče z vybuchujúceho vrtulníka do zamrznutého jazera, prebehne cez bazén po nafukovačke, obhadzuje sa s protivníkom morskými ježkami, stvára vylomeniny na chodúľoch a zaparkuje auto skokom rovno na jachte. Ešte musím spomenúť pozoruhodné kreácie s rebríkom, to je typicky Chanovské. Stopáž je mierna, tempo v pohode, nápady vhadzované pravidelne. Extra pecka to nie je, ale stačí na bezbolestné zabitie voľného času. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Dalsia akcna oddychovka, pri ktorej som sa ani chvilku nenudil. Opät sa podarilo tvorcom do 80-tich minut zmestit akciu, humor, ale i krkolomne skoky a bitky, pri ktorych sa neraz Jackie zranil, (napriklad bitka s rebrikom) a preto ho obdivujem... 27.03.2009 ___ Jackie Chan - (Jackie) +++ Jackson Liu - (Jackson Tsui) +++ Annie Wu - (Annie Tsui) +++ Bill Tung - (Strýko Bill Wong) +++ Yuri Petrov - (Gregor Yegorov) +++ Hudba: J. Peter Robinson (americká verzia), Nathan Wang +++ ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Při závěrečné scéně v obřím akváriu se inspektor Chan Ka Kui (Jackie Chan) úplně promočený snaží dostat ven. Když se mu to podaří a vyběhne ven, je ale v dalším střihu úplně suchý. (Jizni Tlapa)
  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Existují dva sestřihy, ale zdroje se rozcházejí v délce: podle IMDB americký 88 minut a hongkongský 107 minut, podle Wikipedie americký 83 minut a hongkongský 110 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama