Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (236)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

K tomu asi netřeba moc co dodávat. Kdo viděl trailer a líbil se mu ví co ho čeká a zklamanej nebude. Komu se trailer nelíbil ten si snad ani film pouštět nebude. Mnou nejočekávanější komedie roku. Která mě určitě nezklamala. TOP scénou jsou rozhodně "psi na houbách respektive zhoubovaní psi". Jinak jde samozřejmě o slušnou nálož vulgarit. Původně jsem si říkal, že sračkoid a spol ode mě dostane velmi silný 4hvězdy s tím, že si film ve velmi brzké době zopakuju a s největší pravděpodobností bych na těch 5 hvězd navýšil. Ale do rána se mi do rozleželo v hlavě a já si říkám jákýpak copak. Tihle vulgární hláškující chlupáči si těch 5hvězd zaslouží hned z fleku. HAF🐾 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Josh Greenbaum má na poli ujeté zábavy budoucnost. Jeho "covidová" prvotina Barb a Star byla těžko popsatelná šílenost o prostých ženách středního věku, které si jedou válet šunky na Floridu. Nechyběl ani mluvící krab s hlasem Morgana Freemana a zpívající Jamie Dornan. Nic duchaplného, ale třeskutě vtipných momentů tam bylo až až. No a Vocasy jsou podobný příběh. Nečekejte "humor pro náročné", tohle je prvoplánová jízda s proklatě sprostými psisky. Tři hvězdy za samotný film a čtvrtou navrch za tu "nestydatost", že se takovou kravinu Universal ve spolupráci s CinemArtem odvážil uvést do kin s brutálně nahláškovaným dabingem. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sympatické hlavne v tom, že sa to nespolieha len na CGI ( pohybujúce ústa do toho nepočítam). Je za tým cítiť dosť práce. Samozrejme, že dejové zvraty sú vyriešené veľmi rýchlo a niektoré veci pôsobia svojou funkčnosťou nereálne ( útek z útulku, orol). Iné sú zase odbité až príliš rýchlo ( stratené dievčatko, rozhádanie medzi psími priateľmi). Ale v konečnom dôsledku je to zábavné a má to niekoľko fajn momentov ( Dennis Quaid, masaker zajacov). A už veľmi dlho som nevidel také uspokojivé a dobre zvládnuté finále. Takže aj napriek zbierke klišé to funguje. Viac * tomu ale dať nemôžem. Prísť to tak o 10-15 rokov skôr, bola by to srdcová záležitosť. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tuhle kravovinu jsem se fakt hodne tesil a uprimne receno, nakonec jsem krapet zklamanej. V podstate trailer natazenej na hodinu a pul. Zacnu tim, co se mi libilo. Pribeh je sice ocekavane stupidni, ale ve svy jednoduchosti vlastne skvelej, na nic si nehraje a je to takova ujeta verze Neuveritelny cesty. Fajn taky je, ze v drtivy vetsine pripadu neni poznat, jestli koukame na realnyho psa, loutku nebo nejakej digital. Navic dej svizne odsejpa, fory jsou obcas fakt perfektni a hlaskujici Will Forte je skvelej. Navic si tvurci pohrali snad se vsema klasickejma psima stereotypama typu petard, sbirani hoven, posta a vse perfektne vyuzily ve filmu. No a co se mi nelibilo, je to vicemene asi jedina vec a fakt bych necekal, ze to nekdy u nejakyho filmu reknu, ale jsou to nadavky. Tenhle film je fakt extremne sprostej a nepadne snad veta, kde by neco nezaznelo, jenze problem je, ze jsou to furt dokola ty stejny kecy a obcas to pusobi az skoro krapet nucene a po chvili to proste zacne bejt otravny, ze tvurci casto misto vtipu sazej jen na nadavani. Ale jinak jsem fakt dobre bavil. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jsem rád ze jsem se dožil toho skvělého momentu, že mi před trávníkem bude fuckovat francouzsky buldoček. Viz. můj komentář k Good Boys, kde jsem se bez údivu ptal sám sebe, co nám západní trh zkusí ještě nafakovat v nějaký podobě,protože krom fuckující zeleniny, fuckujících malých kluků nebo tučňáků, jsme dostali pejsky. A jak jinak než od tvůrců podobných prasomrdů jako je Will Ferrel a spol. Já vám nevím, ale proč by takový blbý zvíře, jako je čokl se měl oplzle vyjádřovat, jako pubescent nebo Jirka Kára? To jsou ty drogy a šoustačky u psů, tak do píči ftipné, až má lidem vyprsknout kukuřice z huby? Každopádně, překladači si hodně ujížděj na sračkojazyku, který hojně používá ta inteligentnější část databáze, to můžu taky překládat český jazyk, no ne? Překvapeni v podobě skvělého rodinného filmu, a jo vlastně. Poslední dobou se cítím zvláštně, když jsem jediný, co se v sále nesměje [což neznamená, že Vám se to líbit nebude..]. Možná v tom konfiguruje fuckt, že tyhle vtipy jsme už někde slyšeli, a tím myslím South Park. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama