Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědecká výprava objeví v podzemí "ztracený svět", obydlený jeskynními lidmi a dinosaury. Do toho přilétá na Zemi mimozemšťanka (Sybil Danning) s roboty, která chce zajmout nějaké pozemšťany. Typický opus céčkového krále Freda Olena Raye (HVĚZDNÝ KRIMINÁL: ÚTĚK, HOLLYWOOD CHAINSAW HOOKERS, HVĚZDNÝ LOVEC). (choze)

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ferdo, Ferdo! Keď ja ťa mám tak rád! A nie som sám. Tak prečo nám to robíš? Pri každej tvojej vykopávke čakám ,,pecku,, a ty nie a nie. V úvodných minútach som tomu začal veriť, ako krásne si natočil urvatie ľudskej hlavy akýmsi dementným a nechutne vyzerajúcim jaskynným človekom. Super! Ako si natiahol úvodné titulky na 10 minút, ich prešpikovaním scénami obsahujúcimi, o čo vlastne pôjde. Paráda! A potom? Ti hanba! Toto sa nerobí, milý pán režisér. Zabudol si zrejme, že rozpočet ti dáva niekto z rovnakej milosti, ako sa mi dívame na tvoje filmy a aj tak si sklamal, opäť. Tvoj DEEP SPACE zostane neprekonaný. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

miestami su sceny tak naivne .. ze nestranny pozorovatel ma pocit ze reziser ma za sebou len 4 ry rocniky zakladnej skoly , popripade ze strednu skolu absolvoval tak ..ze ju navstevoval len v stredu ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ta 3 jest samoz. za Sybil na jejích nikoli jak se mylně domnívá Tai 15cm, ale stěží 10cm. podpatcích. A i tak jí to nečiní žádné potíže v jakémkoli terénu, zatímco ty dnešní mají schopnost zakoupnout i v teniskách na rovině. Natožpak v těhle působivých Hromnicích.;-) Combs je roztomilý (jako vždy:) a má holt pacholek jeden kliku při jisté scéně s ní a co tam u všech ňader dělá dr.Jacoby?;-) Urvaná hlava byla fajn, ale ten ´´konec´´ moc nepotěšil. Chci onu II už jen s Alien Queen (ne tam s TOU) která zde opravdu moc nebyla.:( V každém př. považuji již nějakou dobu za čest, že ji mám ve V the series.;-) Special quest star Robby v.2.0 ()

YumiOkami

všechny recenze uživatele

pros: jeffrey combs a jeho uply kalhoty, sexy zaporacka // cons: nudna picovina, co vypadala jako hodne nepovedeny studentsky film — resume: nebudu to radsi ani hodnotit✌🏻 ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pro zájemce a fanoušky pokleslé zábavy naprostý skvost. Cesta do středu Země (jeskynní lidé - kanibalové) kombinovaná s Cestou do pravěku (souboj dinosaurů) umocněná prsatou velitelkou, které sekundují Amazonky z Penthousu a robot, shánějící diamanty na pohon svého vesmírného plavidla. Film plný hlášek a úsměvných scének. Natočeno za šest dní s výborným hereckým obsazením. ()

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašná krávovina, až je geniální. Jde o naprosto klasickou ukázku béčkové produkce osmdesátých let s nulových rozpočtem, kterou je potřeba brát s nadsázkou, a kde celý děj spočívá v tom, že banda lidí pobíhá po jeskyni sem a tam a vystačí si s několika naprosto primitivními triky a maskami, ještě primitivnějším námětem, s velmi úsměvnými akčními scénami a naprostou absencí choreografie, s  prehistorickými potvůrkami dodělávanými na počítači, s futuristickými dopravními prostředky a s variací na robota Robbyho ze Zakázané planety, který má dokonce místo i v závěrečných titulcích (zde se píše, že postavu Robby, the Robot, hrál Robby, jinými slovy, že hrál sám sebe). :-) Nepostradatelné jsou v takovémto typu filmu samozřejmě spoře (místy vůbec) oděné divoženky pod vedením mimozemské dominy v černé lesklé kůži (Sybil Danning), ozbrojené nepraktickým ale zato opravdu velkým mečem. Jako jediná z dam pobrala tolik inteligence, že mluví – navíc, světe div se, anglicky. Ale zase jí nepobrala příliš, protože po skalnaté divočině pobíhá v 15 centimetrových podpatcích. A když je to tam tak přecpáno ženami, nemůže přirozeně chybět ani pohledný mladý sympaťák (Jeffrey Combs), který na ně působí jako mucholapka a nakonec je potřeba ho před nimi zachraňovat. Já si celých těch 18 minut, než se tam Combs konečně objevil, říkala, proč měl proboha zapotřebí brát roli v tak nebetyčné hovadině, když měl v té době na kontě už úspěch z Re‑Animátora a From Beyond. Odpověď přišla hned v páté větě, kterou pronesl: „Jsem archeologický stážista z Miskatonického institutu.“ (Lovecraftovci vědí.) ;-) Na úsměvnosti snímku hned na začátku přidává písemné prohlášení režiséra, že se jedná „o naprosto pravdivý příběh“ a „fakt si z vás neděláme srandu“… a na konci poznámka v titulcích: „Natáčecí lokalita: střed Země“. Scénář sám o sobě vůbec není špatný – je z těch všech složek, co u tohoto počinu hrají roli, řekla bych vůbec nejlepší, místy docela vtipný, sebeironický, s neotřelými nápady, ale holt pouze do chvíle, než hrdinové dojdou k záhadné jeskyni a „odvážně se pustí tam, kam se dosud člověk nevydal“. (Mimochodem když už tady tou parafrází z předchozí věty zabrušuji do Star Treku… točeno je to ve Vasquez Rocks. [Trekkies vědí.]) Zkrátka jsou tam všechna klišé, podle kterých se tehdy točily všechny ty „zbytečné“ filmy, a proto je to taková sentimentální perlička, u které se člověk královsky pobaví. ()

Reklama

Reklama