Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Po velmi slibném začátku se díváme už jen na to, jak dlouho bude trvat speciální agentce vyhledat pachatele mnoha trestných činů. A trvá jí to fakt dlouho. Na film se dá dívat, některé nápady scénáristů byly neotřelé, Angelina i Ethan jsou dobří herci, ale tak nějak chybí filmu tempo, více napětí. No a úplný závěr filmu...šokující? Hloupé... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako pavouk, Sběratel polibků, Vraždy podle Jidáše, Sběratel kostí, Zloděj životů a další a další mysteriózní thrillery podle šablony na jednu propršenou neděli a to já docela můžu.Bohužel Taking Lives je průhledný až to bolí.Šílený castingový fail který zabil veškeré napětí a prozradil divákovi úplně všechno, stejnou chybu udělal i Eastwoood ve svém filmu Blood Work.Vraha si bohužel řekne opravdu každý vesnický Pepík a tu mini roli ve který si zaštěkal Kiefer Sutherland snad ani nemohli myslet vážně.Naštestí je příběh i přes svoji neskutečnou průhlednost docela zajímavý a šukací scéna s Angelinou si tu vratkou triplstárku pojistila.Jeden z těch průměrnějších kousků.60%. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller. Taky že 60% tady na ČSFD tzn. 3* mu sluší nejvíce. Film dokáže velmi dobře zabavit, především když vám ho pustí v autobuse. A to jak po stránce dějové, tak po stránce napětí. A fanoušci Angeliny si zde také přijdou na své. Děj je sice docela průhledný, ale přece jenom si nemůžeme být úplně jisti, jestli to tak opravdu nakonec bude. Závěr si mohli autoři odpustit, to už byl spíš takový zmar, ale jinak se dá říct, že bez větších očekávání stojí film za to. 55% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela povedenej thriller, kterej ma dobrej napad, ale urcite sel zpracovat jeste lip, takle pusobi trochu levnejc. Herci se snazi, Angelina je fajn a Hawke hraje taky dobre, ale precejen mu chybi nejaky vetsi charisma. Navic je jasny kdo je vrah uz pomerne brzo. Nicmene i presto jsem se u filmu nenudil, napeti je vygradovany hezky a konec je prekvapivej. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Hm... kterýho myslitele asi napadlo, že u finálního odhalení ve výtahu si nějakej divák řekne: "CÓŽÉ??!!JAKÝ TO ŠOK PRO MĚ!!!" Škoda, protože velkou měrou to přispělo k tomu, že ten film stojí za hovno. Přitom z chlapíka, co krade identity svejch obětí, se mohlo vytřískat mnohem víc. Aspoň že Angelina se snaží a hraje dobře, dobře i vypadá, ukoktanej Hawke taky solidní. Ovšem jinak pěkná nuda. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama