Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovný prostoduchý zlodějíček Quentin přepadne směnárnu. Tam však zrovna mají pouze jeny, eura vykoupili Japonci. Směnárník mu ale poradí banku o kus dál. To už je ovšem zalarmovaná policie a Quentin, který se na útěku schová do kinosálu, kde promítají film pro děti a velice se baví, je zatčen... Pak pro dozorce nastává pravá kalvárie: s Quentinem, který stále dobrosrdečně rozpráví, nikdo nechce na cele být. Nakonec ho dají k Rubymu, známému lupiči, který jistému Vogelovi ukradl dva miliony. Peníze se ale nikdy nenašly a Ruby zarytě mlčí. A nepřestane mlčet ani tehdy, když se s ním v cele začne bavit neúnavný Quentin... Ruby zuří: Vogel totiž zabil jeho milenku Sandru, která byla bohužel Vogelova žena. Ruby pojme pevné odhodlání z vězení utéct a Vogela při první příležitosti zabít. Nejdřív se ale musí dostat alespoň do vězeňské nemocnice. Podřeže si proto žíly, čehož si Quentin všimne právě včas. Aby se mohl za svým „přítelem“ – jak ho už začal nazývat – dostat, učiní totéž. Oba se tedy opět shledávají na vězeňské marodce a Ruby začíná mít pomalu dotěrného Quentina dost... Rubyho vzápětí převezou na psychiatrii. Quentin si rozbije hlavu o zeď a ocitne se tam též. Ruby plánuje útěk. Quentin, který by udělal všechno, aby mu pomohl, zavolá na pomoc přítele Martineaua a připraví svůj vlastní útěk. Jenže v téže době má utéct s pomocí podplaceného ošetřovatele i Ruby. Quentin to samozřejmě netuší a násilím ho osvobodí, aby mohli utéct spolu Věc se ale nepodaří tak, jak bylo naplánováno, a tak se oba uprchlíci ocitnou na ulici v nemocničním úboru a bez auta, kterým bojácný Martineau odjel... Ruby se nejdřív na Quentina hrozně zlobí a je přesvědčený, že je převlečený polda. Teprve když se dozví, že Quentin je také zloděj, začne ho brát aspoň trochu na vědomí. Oba muži vniknou do domu jistého žokeje, aby získali šaty a auto. Musejí vzít zavděk šaty jeho ženy, protože žokejovy jsou jim příliš malé, a odjíždějí v žokejově voze. Jsou velmi nápadní dámským oblečením, a tak Ruby navrhne, aby se rozdělili, snadněji uniknou. Když je ale Quentin zanedlouho přistižen při pokusu o krádež dalšího auta, Ruby mu přispěchá na pomoc... (TV Prima)

(více)

Diskuze

agamazx

agamazx (hodnocení, recenze)

Rad by som sa spýtal, Blu-ray resp. 1080p verzia vyšla fakt len v Nemecku v roku 2008? Je to môj najobľúbenejší film, vlastním aj DVD, a čo ma veľmi mrzí je, že tento film nevyšiel ani v 4K, čo je fakt škoda.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Fantastická komedie u které se prostě nelze nesmát :D :D :D Jen škoda,že nás opustil další herec Michel Aumont alias Nosberg po Tickym Holgadovi to byli skvěle malé zahrané role :( :( 

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

dawe03: A Rubí!!  B  Hovno!! A Hovno! B Rubííí!!

Já zapoměl! To je Ruby,  zabiják.:DD

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

CarloRizzi: :D:D A jeste sa mi hodne libi ty 3 sceny ve vezenskych celach:) Ty jis? Ne prave kadim!... pulprdelac sme mu rikali!!:D

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

slatkac: Souhlasím.Drž hubu 2: Aneb bistro u dvou přátel:-)) Ale tem tvůj název je lepší, protože kratší a efektivní.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Natalka410

Natalka410 (hodnocení, recenze)

Naprosto skvělá komedie s Geraldem Depardieu a Jeanem Reno. Tenhle film mi vždycky spraví náladu!

 (hodnocení, recenze)

Naprostá bomba která přesvědčí každého humoristu o tom že jeho humor není dostatečně vyvinut.

RajmikCZ

RajmikCZ (hodnocení, recenze)

Tato dvojka prostě nemá chybu.. Film, na který sem schopný se podívat milionkrát a nikdy mě nepřestane bavit. Hlášky.. Prostě komedie s neskutečně propracovaným příběhem.. ! TOP 10 můj nejoblíbenější film

b33ro

b33ro (hodnocení, recenze)

Tento film patrí do 10ky mojich naj filmov nech ho pozerám kedykoľvek tak si ma dokáže získať Reno a Depardieu sa navzájom doplnajú príbeh krásny soundtrack tiež proste radosť pozerať :)

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Přímo fantastická francouzská komedie kterou si vždy rád pustím. Frantíci ode mě zase dostávají palec nahoru mám rád jejich filmy v jakýmkoliv žánru prostě hold umí.

reenn

reenn (hodnocení, recenze)

Nemam rad francouzske filmy natoz komedie,ale musim rici,ze tato se povedla a ze Jean Reno, Gérard Depardieu sve role zde zvladli perfekte.

Raketka29

Raketka29 (hodnocení, recenze)

V naší třídě stačil už jen název na pobavení (když se profesorka ptá na co se koukáme a třicet lidí bez mrknutí jí řekne ať drží hubu :D Tak jsme začali používat originální název) Ale stejnak..... " Rubyyyyyyyyyyy!"

Shelfee

Shelfee (hodnocení, recenze)

Tenhle film velmi přesáhl moje očekávání. Je to moje nejoblíbenější francouzská komedie, kde hrají i moji oblíbení herci (Reno, Depardieu). Miluju akční komedie a tahle se podle mého vkusu víc než vyvedla. Spousta nesmrtlených hlášek a vtipných scén. Ovšem vůbec tu nenalézám pokus o komerční trapné vtipy, tak jako ve spoustě amerických komedií, což u "Tais-toi!" velmi oceňuji. Konec nebyl vůbec přehnaný a poměrně otevřený. Možná by se mi více líbilo, kdyby ten konec ještě trošku více rozvedli. Kombinace těchto dvou herců je pro mě ovšem pohlazením po duši.

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

vzpomněl si někdo při scéně kdy rubyho postřelí policajt na závěrečnou scénu v leonovi? :)

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

tomuhle film mohl dát odpad jen blb který ty vtipy nechápal :O)

AdamiTTo

AdamiTTo (hodnocení, recenze)

...v poslední době po VRRR a Kondomedii další z filmů ve kterém mě do té doby mnou neoblíbený Depardieu překvapil.. o to víc i Reno, kterého nemusím vůbec.. herecký koncert však čekejte především od toho prvně jmenovaného..komedie plná gagů a vtípků tvořených rychlým střihem na změnu situace.. velmi povedené...

KOCOUR-1

KOCOUR-1 (hodnocení, recenze)

King Veber :). Není to sice čistých 5* ale přesto je to výborný film. GD zde exceluje i když jinačím způsobem než jak ho známe. Když sem poznal tuto jeho roli, chtěl jsem jít na psychiatrické vyšetření a při prohlížení skvrn vyzkoušet triky z tohoto filmu. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama