Reklama

Reklama

Sahara

  • Velká Británie Sahara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po legendárním pokladu touží všichni, kdo mu jsou na stopě... Pátrání v mořských hlubinách uvnitř starých vraků naložených poklady je pro Dirka Pitta (Matthew McConaughey), potápěče a dobrodruha milujícího vzrušení, a jeho legračního parťáka Alla (Steve Zahn), práce jako každá jiná. Když se ale tihle dva střetnou s krásnou doktorkou Evou Rojas (Penelope Cruz), zdá se, že je konečně čeká ten pravý lov. Všichni tři se brzy vydávají na svou životní cestu. Když překonávají žhavou výheň pouští severní Afriky, využívají všechny své schopnosti, aby se ubránili krutým nepřátelům ničících svět. V závodě s časem musí tahle neobvyklá trojice hrdinů rozluštit všechny indicie, přijít na kloub tajemné záhadě a zachránit svět v tomto úžasném zábavném filmu, který si užije celá rodina. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Film normál, dobrý, zábavný, to jsem od něj čekal.

Ale neodpustím si rýpnutí do nabubřelých Amíků vůči jejich ignoranci zemáku.

Od moře od ústí Nigeru je to do Mali po silnici skoro 1800 km, po řece mnohem víc (hlavně v deltě se nějak klikatí), takže i kdyby to valili člunem permanentně 50 km/h, tak jen tam pojedou 2 dny. Slibovat návrat za 72 h tak může jen emerickej dement, co ve škole akorát žvejkal a čuměl úče pod sukni.

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

Perfektný film. Jeden z najlepších dobrodružných, aké som kedy videl. Naháňačky na člnoch, prestrelky, putovanie po púšti, hľadanie pokladov. Originálne využitie havarovaného lietadla. A nakoniec veľmi vtipné zničenie hlavného zloducha. Oproti iným filmom oceňujem, že tam bolo pomerne málo krvi, ale zato riadna dávka akcie.

alaris

alaris (hodnocení, recenze)

Mě osobně se tento film líbí.Díki němu jsem našla skvělou řadu knih od Cliva Cusslera.Musím uznat,že kniha je stokrát lepší,ale tak to už bývá,no ne?

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak tenhle kino-trhákový debut Brecka Eisnera se nevyvedl. Raději by se měl věnovat televizní tvorbě. Tam mu to docela jde .

mi-ib

mi-ib (hodnocení, recenze)

No ja jsem tenhle film viděl už po druhé, protože hned na poprvý jsem mu dal 4* a ani po druhym shlédnutí, nevidim důvod tohle hodnocení měnit. Je tam dost toho co mi vadí u jiných akčních filmů, takové to že přiletí sprška střel a nikoho to nezraní, ale tomuhle filmu jsem to prostě odpustil. Je to bezva oddychovka a když člověk těch pár "unreal" věcí přehlídne, tak se může bavit.

 (hodnocení, recenze)

Také jsem od tohoto filmu čeka více. A byl jsem dějem filmu docela zklamán. Chvilkama mi to pripadalo jako jako neohrožený agent 007 nebo slavný lovec Pampalini a chvilkama jako ne příliž úspěšný ekologický fim se Segalem. Prostě nic na co by se člověk rád podíval ještě jednou.

marcoss

marcoss (hodnocení, recenze)

Tento film urcite nie je pre divaka,ktory vidi vsade aj tie najmensie nepresnosti,lebo tu by to nestihol pocitat,je to taky pohodovy filmik na oddychnutie,ziadny nervydrasajuci krvak.Plusom je urcite aj to,ze chvilami sa aj dostatocne nasmejete.

 (hodnocení, recenze)

Jsem docela fanda knížek Clive Cusslera, ale tohle filmový zpracování je dost divný - půlka postav vypadá přesně obráceně než v knížkách, je to takový rádobyakční, nevím....radši si půjčte v knihovně ty předlohy, uděláte líp......

Související novinky

Vin Diesel – kladivo na čarodějnice?

Vin Diesel – kladivo na čarodějnice?

11.09.2012

Nedávno dokončil třetího Riddicka a právě v Londýně maká na Fast Six. Jedním z dalších projektů by mohl být The Last Witch Hunter. Alespoň by si to přáli ve studiu Lionsgate, které před dvěma lety… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Co dál s Pandorou a Worthingtonem?

Co dál s Pandorou a Worthingtonem?

03.01.2010

Celosvětové tržby Avatara se během tohoto víkendu lehkou nohou přehoupnou přes 800-miliónovou laťku, což znamená tři věci: 1, hlavouni studia Fox budou střílet šampusy i dlouho po Silvestru; 2, šíří… (více)

Z „jumpera“ se stane novodobý Houdini

Z „jumpera“ se stane novodobý Houdini

20.05.2009

Původně plánovaných dalších dílů Jumpera se zřejmě nedočkáme (slzy neroníme), a tak se Hayden Christensen pokusí o hit hlavní rolí v adaptaci klasického komiksového stripu Mandrake. Hlavním hrdinou… (více)

Reklama

Reklama