Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison (Anne Hathaway) má vše na co si vzpomene. Stále víc ji ale fascinuje pouliční životní styl a hip-hopová kultura. Spolu se svou kamarádkou Emily se začnou přátelit se členy pouličního gangu. Velmi rychle narazí a uvědomí si, že i nevinný čin může mít vážné následky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Slabé. Snaha zachytit atmosféru v gangu vyznívá do prázdna. Herci jsou spíše podprůměrní a Anne Hathaway by měla svoje bradavky ukazovat v lepších filmech než ve snímku o mladý znuděný holčině, co chce změnit gang. Když to srovnám se všemi těmi filmy typu Kidulthood apod., tak je to jen parodie na tyhle filmy. Je to ploché (oproti hrudníku Anne - když ona se tam prsí fakt každou chvíli :D), nicneříkající a má to dost divnej konec. ()

TO 

všechny recenze uživatele

O tomtéž co Třináctka a Šikana. Trochu i jako Šílená/Krásný, ale hodně na drsno. Forma by se rozhodně dala vylepšit a herecké výkony rovněž, ale já jsem jakštakš spokojen, hlavně díky ústřední postavě zkažené feťácké sexy mršky v podání bývalé princezny Anne Hathaway, která se snaží hrát náležitě vyzývavě a nestydí se ani svlékat. Krátký ostrý příběh, nějakou hlubší studii americké teen generace jsem v tomto osobně nehledal. ()

Reklama

Ridick 

všechny recenze uživatele

psychoanalyza californskych zbohatlickych teenagerov? celkom podarene useky vyliatia duse hlavnej hrdinky pred kamerou...ale je tam viditelnych aj dost hluchych miest ako napr. vztah allisoninych rodicov, kt. su tam takpovediac zbytocny...a je to aj napriek svojej dlzke trosku utahane, ale cenia sa tam realisticke zobrazenie tvrdych scen.... ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Film je opravdu velmi podobný Třináctce, která byla taky poměrně dost strhaná kritikami a přitom podle mého názoru nebyla zase až tak špatná. První polovina filmu je sice o něco slabší a snaží se především vizuálně zapůsobit, v čele s odhalující se Anne Hathaway (která umí být i neprinceznovsky sexy) a cool záběry, ale druhá polovina pozvedává film do ligy slušných dramat. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Typický projekt talentovaných a nadšených mladých tvorcov s minimom skúseností. Ak im toľká snaha o úprimnosť vydrží aj v momente, keď budú mať operovanie s dramatickými prostriedkami filmu v malíčku (bez toho aby ich tieto spútali), je sa na čo tešiť... Nie že by som zrovna túžil po krvou pretekajúcej celospoločenskej obžalobe, ktorú by z takéhoto námetu vysekal napríklad Spike Lee, istá nedotiahnutosť snímku je ale vo viacerých ohľadoch markantná a uberá mu na pôsobivosti. Dobre rozhodené, potom už len narýchlo pozbierané kocky. Mať to tak lepšie prepracované postavy, nápaditejšie dialógy a aspoň štipku citu pre atmosféru, bol by z toho mládežnícky hit a kult jedným razom! Možno nabudúce... (aj Catherine Hardwicke si najprv musela odbiť Trinástku, kým oživila Legendy Dogtownu) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář z roku 1995 měl název "The Powers That Be", přejmenován ana "Havoc" pak byl na počátku roku 2003. (fraktal)

Reklama

Reklama