Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (162)

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitativně je to asi na lepší úrovni, ale stačí vidět to klišé o vývoji vztahu mezi ústředními párečky a udělá se vám blbě. A nezachrání to ani kočanda Hilary Duff. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie o děvčeti jdoucím za svým snem. Nic originálního, přesto neurazí. Jediná větší výtka je na Hilary Duff, která je chvílemi mírně řečeno nesnesitelná. Naopak palec nahoru za dobrý soundtrack a skvělé "živé" výkony hudebníků na letní škole. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Prisel jsem se svoji jeste ne byvalou pritelkyni na most. Po chvili zvatlani zaclo prset. Prykril jsme ji bundou. Odesel jsem se svoji byvalou pritelkyni. A nasli ji? To bych tady nebyl. Chci rict ze takove veci se stavaji. Ale kdyz se s stavaji s kadenci ta ta ta ta ta. Ta ta tak to je ... [[[[[na dvd jsou bonusy: o nataceni...]]]] Tak genijalni jako reziser. Videls jak se mu stab smal. (miluju kdyz holky napodobuji chlapa) "Joooo to je brilatni". (a kdyz se pak stahnou) Kroutili hlavou. (kdyz se s nami snazi srovnat) Hehehe. (a kdyz si to uvedomi) Dyt nad tim korenem kroutili hlavou To jsem se fakt smal. (jak se nam snazi prihrat)Co o tom rict? (drnkaji na krehkou strunu) Furt sem mela pocit ze se mi snazi vnutit pocity. (a pak nas prekvapi) Jakoby tam byly dva filmy. Kdyby to byl jenom pocit. Ja bych rekl ze mi to primomelo tichou postu. Jak nic vlastne nerikali? To vlastne taky. Ale spis jak placali scenu na scenu. Jako kdyz nejakej samotar chce hrat fotbalek, kope micek, dobelha se do brany a pak se raduje ze to chytil. (jak nam vychazeji vstric) Ale gola neda, co? ........... No proste maso je zajimavejsi nez tahle zelehlenenina. Asi tak. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasickej hudební film, jakejch známe desítky. Prostě kterak se nadaná holka snaží uspět a taky toho dosáhne a nakonec jsou všichni šťastní a je z toho happy end, že by se z toho jeden posral. Představí nám to několik vedlejších postaviček, z kterejch mě ani jedna nezaujala, prostě se ten děj jednoduše puberťácky vleče a je to nuda. Jedinej klad je tam vzhled Hilary Duff, která je fakt pěkná a aji ten zpěv jí docela šel. Jinak tyhle americky filmy o tancování nebo hudbě fakt nemusim... Akorát nechápu - hudba: Machine Head - myslel jsem, že to je nějakej metal a né ty sračky, co tam hráli... teda metal je taky sračka, ale né tak velká, jak to, co tam hráli... Ale asi to bude jenom někdo jinej... ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

1) nádherný hlas? připomínalo mi to kníkání naší kočky, když jí někdo zavře ocas do balkonových dvěří. 2) nelogické prostředí a jednání postav. 3) amerika a dobrá srdce všech zvítězila!! ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Typická výplň nedělního odpoledne na n@vě. Klišé, stereotyp, stereotyp, nuda, klišé, nuda. Kdybych si to pustil sám (nebo na to nedejbože šel do kina), musel bych si před zrcadlem nafackovat. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dávat tenhle film podruhý bylo opravdu za trest. Poprvé mě u něj udržela dramatická vložka a pěkně obsazené role učitelů. Jinak je to ale děs a celou dobu jsme si to srovnával s.... s vězdnýma válkama. Taková dramatičnost, silné smrtelně vážně myšlené řeči a nahlodaný hrdina, který v nitru ukrývá sílu. Jednou jde o hudbu a podruhé o vesmírnou sílu. Obojí mi přijde podobně absurdní vzhledem k těm strašným kecům, ale jedno z toho není scifi, ale dost vážně myšlená romantická drama ptákovina. ()

Hádés 

všechny recenze uživatele

Těžký rozhodnutí jestli tomuhle filmu dát 2 či 3*. Ale z podobných filmů je mi zle a tohle zas tak propadák nebyl ovšem víckrát bych se na to asi kouknout nechtěl. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Tohle je dokonalá romantická komedie. Nic tu nechybí. Absolutně kladná a navíc velmi populární dívka v novém kolektivu najde svou absolutně zápornou sokyni, která je navíc bývalá jejího budoucího, ale ten film je samozřejmě především o hudbě...V průběhu filmu jsme tipovali, co se asi stane za deset minut a snad vždy to vyšlo. Takže děti, podívejte se, budete mít děj amerických romantických komedií o teenagerech do zásoby. Možná vás to i rozbrečí. A ta hudba je hrozná. H. je strašně tuctovitě upištěná a uchraptěná a Ten Vyvolený dokonce zpívá falešně. Vážné skladby originálněji vybrat nemohli. Jediné co trochu stojí za tu jednu hvězdu je ten technař. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Terri Fletcherová (Hillary Duff) je obyčejná holka, jejímž jediným snem je dostat se na letní hudební školu do Los Angeles. Její otec o tom nechce ani slyšet (zvlášť po tragédii, která se stala jejímu bratrovi), ale za pomoci matky a tety nakonec Terri do velkoměsta odjíždí. I když si ze začátku nemůže na školu zvyknout, brzy si najde přátele a možná i svoji první velkou lásku. Ale pořád je to škola, a závěrečná zkouška se rychle blíží ... Hillary Duff asi zjistila, že se její cédéčka špatně prodávají, a že je nutno prodeje kapku podpořit. A jak se nejlépe vetřít lidem do podvědomí? Hudební teenagerovská komedie pro celou rodinu, že ano. Akorát že Nikdy to nevzdávej je úplně průměrnej film se spoustou klišé a s tématem, které jsme taky už stotisíckrát viděli a s naivní zápletkou (kde nakonec režisér zapojil veškerou svoji fantazii, a (sorry za spoiler) soutěž naše hrdinka opravdu nevyhraje). Hillary Duff ničím nepřekvapí (zpívat asi umí, to posoudit nemůžu, neb její styl hudby není můj šálek kávy), takže jediné co mě potěšilo byl John Corbett v roli výstředního učitele hudby... ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff patří k herečkám co mám hodně ráda, a do filmů s touhle tématikou a žánrem se velmi hodí. Co se týče filmu tak se mi moc líbil, byl i smutný když přišla o bratra při autonehodě. Bylo i pěkný že na konci mu zazpívala s věnováním přímo pro něho. Spokojená moc. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas tak špatný to přece nebylo ...pokud si zvyknete na styl amerických slaďáren pro teenagery, ani vám to už nepřijde, protože zjistíte že je všechno na jedno brdo, nicméně jsou daleko horší případy než tento film, ano klišé a sentimentu je tu spousta, scény které sme viděli už stokrát v různých podobách, ale nic jiného se přece ani čekat nedalo.. já jsem od toho žádný extra zážitek nečekal, a proto jsem ani nemohl být zklamán, jenom jsem se prostě - bavil, a o to přece jde... ()

shantim 

všechny recenze uživatele

I jako film pro puberťáky velmi slabé. Snaží se nám pouze ukázat, co je to kariéra a americký sen. Tedy ne nám, jen "chudákům naivním" puberťákům. 22% hvězdiček ()

Reklama

Reklama