Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 2079, planeta Země. Již deset let zuří válka lidí proti mimozemšťanům, útočícím na města, chráněná silnými elektromagnetickými póly. Pohyb každého člověka je přísně střežen, aby se zabránilo proniknutí vetřelců. Vědce Spencera Olhama, jehož výzkum může vést k jejich porážce, zatkne tajná policie, protože se prý stal tajnou zbraní cizinců a má v těle ukrytou bombu. Spencerovi se ale podaří uniknout do podzemí a musí všechny přesvědčit, že je pořád člověk, a zachránit lidstvo před zkázou. Dokáže ale přesvědčit sám sebe? (SPI Film)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Pro mě je to nostalgický film z mládí. Pár let jsem ho neviděl a dnes měl to samé kouzlo co před lety. Škoda že jsem už věděl jak dopadne. :)

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Ja taky proti tomuhle filmu nic nemam - libi se Gary Sinice a taky Vincent D' Onofrio (jeho dialog s panem ministrem je nezapomenutelny). Konec me teda opravdu totalne rozhodil ...

D.e.a.t.h

D.e.a.t.h (hodnocení, recenze)

Stejně jako Baudy se mi nechce věřit těm komentářům. Mě se film opravdu líbil. Lepší než mnoho sci-fi filmů, které jsou vypouštěny do světa v poslední době...

 (hodnocení, recenze)

Ouvejs. Vaše hodnocení bolí, říkáte jeden jak druhý totéž, trochu tomu nemohu uvěřit. Impostor je film s geniálním scénářem, strhujícím provedením, herci jsou v něm věrohodní. Scénář je šokující na to, že vzniknul v roce 1951. Pokud by se takový film natočil v Evropě, stal by se kultovním. Připouštím, že jsem zanícený fanda konspiračních teorií, ale rozhodně o tomhle filmu poslední dva roky přemýšlím a v duchu se k němu vracím.

Reklama

Reklama