Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ženské Narcos se nekoná a přestože Griselda dlouho slibuje, není žádným epickým dílem, jako spíše dost komorní podívanou o ženském uplatnění v mužském světě (v tomto případě ve světě dealerů drog). Griselda má občas příjemný vibe Zjizvené tváře ale vzestup hlavní hrdinky není tak uvěřitelný jako ten Tonyho Montany. Vergara se snaží ale její přerod z ustrašené paničky, která chce zabezpečit děti, na nelítostnou mrchu, sem jí nežral a i na ploše pouhých šesti dílů, jsem cítil roztahanost a nevyužitý potenciál. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„UVIDÍME, KAM AŽ TO DOTÁHNEŠ…“ Stará rašple se třema parchantka dorazila do USA. Když dorazí zubař, dělá zuby, když pekař, peče chleba, když... No a Griselda rozumí obhodu s koksem… Je to dramatický a jde to celkem rychle – jako by nebylo moc co vyprávět. Třeba jeden díl je věnovanej její osobnosti – teda v časech, kdy ji začíná pomalu jebat v palici, což z ní dělá nesnesitelnou svini. No nevím… asi by z toho byl dost dobrej celovečerák! Možná je to i tím, že se tvůrci celkem vzdálili od reality… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Drogová královna Griselda Blanco, prodávala kokain za 80 milionů dolarů měsíčně. 2.) Syn, Michael Corleone, žaluje Netflix za „neoprávněné“ použití podoby a identity svojí matky. 3.) Thx za titule “Tereza Nesvačilová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Sofía Vergara je v roli Griseldy naprosto skvělá. Nicméně si myslím, že seriál bude bavit toho, kdo neslyšel díl Opravdových zločinů nebo si o tom něco nenačetl. Seriál jako takový je totiž strašně zrychlený a docela dost věcí, které pro mě měli nějakou důležitou váhu, tak chybí. Věřím, že by si její život zasloužil víc než jen šest epizod a díky tomu by se toho dalo obsáhnout více. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Jako příznivec Narcos jsem si tenhle seriál nemohl nechat ujít. Jméno Griselda Blanco jsem slyšel poprvý. Nedá se o ní zase tak moc dohledat, takže nemůžu posoudit, jak moc reálně byl tenhle příběh o ní natočený. První dva díly byly takový seznamovací, ale aspoň se něco dělo. Třetí a čtvrtý díl jasnej nadprůměr, to mělo vyloženě znaky Narcosu. Poslední dva díly zklamání, přišlo mi, že tvůrci přešlapovali na místě a zbytečně se všechno natahovalo. Když jsem si po shlédnutí Griseldy přečetl něco málo o ní, co se dá dohledat, musím konstatovat, že spousta situací v seriálu byla vymyšlená. Ale podívaná to nebyla špatná - 60%. ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Griselda je samozřejmě další skvost od Narcosů, to znamená 100% spolehnutí se na kvalitu, 100% spolehnutí se na to, že seriál bude obsahovat minimálně jednu desetiminutovou scénku, kdy bude náš aktuální boss ječet na své poddané jako šílenec v úžasně autentické jihoameričtině. Mám s tím seriálem ale jeden velký problém. Reálná Griselda byla zjevem, počtem brad a arogancí stejně tak odpudivá, jako namátkou (strašně náhodně..) stará dobrá Alča Schillerová. Nevím moc dobře jak bych snášel, kdyby třeba 160cm opáleného Maradonu, hrál dvoumetrový blonďák Dolph Lundgren. Je to stejný žaluděd (má hlava říká, že to určitě bude něco jako šiškebab, když už s tím přišla..).. Proč vlastnici dvou brad, sto dvaceti kil a lánů šedých vlasů, hrála vyprsená modelka? A když sem zapátral po jejich kolegyních, často se to opakuje. Nedokázal jsem se do toho vžít, nedokázalo mi to vklouznout pod kůži, Escobara přece také nehrál van Damme v nejlepších letech.. Takže by mě zajímalo proč? Oni tu ženskou o které točí neviděli na fotce (sarkastický vpich autorům mezi žebra)? A mimochodem, ten konec, to je taky dobrý vtip. Nacházíme se v roce 1985, najednou tam skočily titulky jakože konec a tak to je vážení za Netflix tak nějak všechno, mimochodem Griselda  žila ještě 27 let, ale my už na to tak nějak sereme a ukončili jsme to prostě v pátek po obědě...Jakože what? ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)
  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)
  • Skutočná Griselda spáchala svoju prvú vraždu, keď mala len 11 rokov. Uniesla chlapca z bohatšej časti mesta Medellín a vypýtala si za jeho život výkupné. Keď zistila, že jej to asi neprejde, nevinného chlapca bez váhania zabila. (Motinski)

Reklama

Reklama