Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

kristyy 

všechny recenze uživatele

Pěkná atmosféra, bohužel se to postupem času začne překombinovávat, a když už člověk přes všechny ty podivné osoby chce vědět, kdo za tím stál, tak se nic nedozví...Takže ztráta času x hodin sledování. A že je to podle skutečné události, která nebyla vyřešena... No tak měli počkat, až se to vyřeší a pak něco točit, nebo si konec dovymyslet. Ztráta času... ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Americká slátaninka, ne moc strašidelná. Dramátko o tom, jak duo v nejlepších letech touží po domu za 3mega dolarů, ale nemají na to. Rodinka sympatií moc nepobrala, spíš jim celou dobu přejete jen to nejhorší - protože tupost by měla být potrestána :) Kvůli každýmu prdu se volá policie a dělá se drama, ale když je jim 3x naznačeno, že v domě je možná tunel, nikdo se nejde podívat, nezájem. Na konci veeelký divení, že je tam tunel!!!  Celkově debilové, ke konci to byla útrpnost. Fakt ztráta času, protože na konci se dozvíte, že se vlastně nic nedozvíte, všechno marnost. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Tohle se opravdu povedlo! Žánrem je to takový napínavý 7 dílný thriller, kdy si divák neustále klade otázku kdo píše ty dopisy? Miluji knižní detektivky, seriálové kriminálky resp. odhalování, kdo je vrah atd. Navíc, zde mi přišla i sympatická sestava herců hrající uvěřitelné postavy. Vlastně každá epizoda mi přišla napínavá, mnohdy emočně vygradovaná … Herečka Jennifer Coolidge, kterou znám především jako Stifflerovu matku z American Pie zde předvedla aspoň pár dobrých fuckujícíh hlášek. Poslední díl možná trochu vyzněl na prázdno, neboť konec je otevřený. Ale tak když je to dle skutečné události (snad jen ten hlavní středobod děje), tak to beru. Ani mi nepřijde, že by to bylo nějak překombinované a zvraty přesycené – mě to tak vyhovovalo. Někomu to může sednout méně, ale já to zhltnul během jednoho dne. Doporučuji! ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Binge materiál, kde máš Agátu Kristíii tak nějak na sterojdech, zasazenou do Ju ass of ej, kde všichni žijou ve svobodné společnosti, která je je svázaná tolika nepsanými pravidli a navzájem se s úsměvem nesnáší, že to vyjde nastejno s tou jedinou a nejlepší Korejou. Válka realiťáků, founís, divno-lidí a top-o-Karen v nejlepším světle! ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Sedmidílná minisérie The Watcher, kterou režíroval Ryan Murphy musí být zákonitě dobrá už jen kvůli jeho jménu - kdo neví tak, Amrican Horor Story, The Ratched, Dahmer... Je to inspirováno skutečnými událostmi - koho zajímá origoš případ, tak doporučuju podcast opravdové zločiny a díl 208, kde se tomu Lucka věnovala a dopodrobna Vás s případem seznámí. Jedná se o případ Stalkera, který psychicky terorizoval všechny, kteří v domě žili - hodně zkráceně. Vše začíná zasíláním dopisů, které jsou směřovány majitelům a končí paranoiou, která donutila majitele svůj vysněný dům prodat. Seriál oproti tomu jede víc na psycho vlně, kdy vlastně celou dobu nevíte na čem jste a buduje si dost pěknou atmosféru, která Vás vtáhne. Je to psychothriller se vším všudy, který se dá velmi lehce sjet na jeden zátah a od kterého se jen těžko odlepuje. Obsazení skvělý, atmosféra více než hutná a celkově si s tím Murphy poradil za mě na jedničku.  Případ do dneška není vyřešený, i když v seriálu je samozřejmě více méně jasné, kdo ten obávaný stalker je.  Zkouknuto za 2 dny.  Moje hodnocení: 9/10 ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)

Reklama

Reklama