Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

Gallifrey 

všechny recenze uživatele

Neslané, nemastné. Taková typická česká průměrná slaďárna pro ženy, když potřebují vypnout po náročném dni. Pro člověka, který hledá větší hloubku, je tohle zabiják mozkových buněk. Kéžby se všichni čeští režiséři a scénáristé, kteří chtějí natáčet komedii, nesešli a nevytvořili jeden opravdu kvalitní film na místo 12 průměrných červených knihoven, které se rok, co rok v kinech objevují. Proboha jsme národ, který se dokáže vysmát opravdu všemu, tak proč všechny české komedie posledních 30 let, vypadají, jako kdyby je natáčel rejža v epileptickém záchvatu? ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

…a já říkám: Za vším hledej prachy. Končím přesně po sedmi minutách a třiceti vteřinách. Za tu dobu jsem si zapamatoval Smart Wings, Apaver, Marshall a teď naposledy se mi Bětka v hraným celovečeráku (!) snažila prodat nějakou elektronickou cigaretu (aktivní PP á la Horst Fuchs). Předpokládám, že už doživotně neodolatelnej Mára bude prznit Haničku, takže o hlavní dějové lince je rozhodnuto a to cigáro nechci. Takže zdar. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Hana Vágnerová je na roztrhání, v mnoha českých filmech z poslední doby se objevila v hlavní či vedlejší roli. Já ji mám rád, takže mi nevadí ji vidět kdekoli. Za vším hledej ženu považuji za příjemnou oddechovku, která má možná hluché nebo lehce trapné momenty, ale celkově nepůsobí klišoidně, postavy se nevyvíjejí očekávatelným způsobem. Jediné, co tvůrci přehnali, obsazení Daniely Kolářové do role matky Zlaty Adamovské. Už na první pohled se mi to nezdálo - mezi oběma herečkami je rozdíl 13 let. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sotva Hana Vagnerová dokončila své náročné sexuální hrátky v erotickém dramatu, už ji tvůrci cpou do postele vypelichanému Markovi Vašutovi. Ten je bohatým šéfem nadnárodní firmy a dostal chuť obrousit o generaci mladší maso. Problém je, že je zadaný a nepochlubí se tím, že brousí i svoji podstatně mladší asistentku (Zuzana Pillmann). A i naše hrdinka není sama, má naivního ňoumu (Ladislav Hampl), kterého nemiluje. Ovšem nyní se bezhlavě zamilovala. A na scénu přijdou i její dvě kamarádky. Jedna touží moderovat v rádiu, doposud je lékárnicí (Tereza Rychlá), ovšem je docela škoda schovávat její prsní výbavu za rádiovým mikrofonem. Druhá (Alžbeta Stanková) má za muže tenisového trenéra (Marek Němec), který má oči jen pro jejich sousedku, tedy výše zmíněnou lékárnici. A naše hrdinka má ještě maminku (Zlata Adamovská), momentálně frustrovanou, neboť jí pláchl manžel (Jan Čenský) za mladší, kterou zbouchl, a ona se s tím neumí vyrovnat, a také moudrou babičku (Daniela Kolářová), co je vdovou a žije ráda vzpomínkami. Tenhle film vlastně moc komediálnosti nepobral. Nějaké humorné situace se sice najdou, jen jich je opravdu nicotné množství. Humor nepřinesli ani Tři tygři, Vladimír Polák a Albert Čuba, kteří se dostavili bez svého šéf tahouna Štěpána Kozuba. Je to hlavně o vztazích a jejich očekávané komplikovanosti. Plodnému režisérovi Miloslavu Šmídmajerovi a Dagmar Šťastné, která debutuje na poli scenáristiky, někdo namluvil, že Vašut je charismatický seladon, kterému nutně musí padnout k nohám vše, co má ženský rod. Podobný typ rolí se u něj docela často opakuje a už to hraničí až s trapností. Prostě se nedá moc věřit, že ty mladé holky tak na něj letí. Ovšem film nedrtí komiku za každou cenu a postupně se začne transformovat do zcela vážné polohy, která snímku docela svědčí. Herecké výkony jsou vesměs sympatické. Nejvýraznější je objev Tereza Rychlá, která názorně ukázala Všechno, co má(m) ráda. Nemá smysl se pozastavovat nad četnou placenou reklamou, prostě se vznik českých filmů už bez ní neobejde. Nejvíce film ocení ženy, které možná u toho zavzpomínají na své reprodukční období. 7/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Miluji tě modře a Probudím se včera mě bavily, takže Šmídmajer se na nějaký čas stal režisérem, kterého se netřeba bát. To už po Případu mrtvého nebožtíka neplatí, a další variaci na téma vošoust Vašut si občas od točení reklam na víno v Lídlu odskočí obskočit nějakou tu hereckou křehulku, je velmi nesnadné zařadit. Díky Tereze Rychlé je to docela zábavné, Kolářové s Adamovskou scenáristka dokázala sepsat poměrně vtipné repliky, jenomže tohle všechno už jsme tolikrát viděli, a postopadesáté ublížená Vagnerová tomu nemá co dobrého přidat. Nejvíc sexy je tu Zuzana Pillmann, což ale asi tvůrci nezamýšleli. Líbil se mi bručák Vyorálka, velmi trapné je vše co souvisí s product placement. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno