Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nerozluční přátelé Clay (Andrew McCarthy), Blair (Jami Gertz) a Julian (Robert Downey Jr.) žijí bezstarostným životem smetánky v Los Angeles, právě úspěšně odmaturovali a směřují vstříc dospělosti. Blair se rozejde s Clayem, jenž odchází na vysokou na sever a zkouší se prosadit jako modelka. Rebelantský Julian se vydává na kariéru hudebního producenta a víc, než je zdrávo pro jejich přátelství, se sblíží s Blair. Po šesti měsících se Clay vrací na Vánoce domů a nachází životy svých přátel v troskách, plné drog, deziluze a nenaplněných tužeb a očekávání. (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento film patří třem osobnostem. The Bangles, Jami Gertz a Robertu Downeymu:) The Bangles kvůli úvodnímu songu, který je prostě luxusní nářez, Jami Gertz, kvůli dokonalému ztvárnění nádherné "femme fatale" a Robertu Downeymu kvůli silnému výkonu. Ze začátku to vypadalo, že to nebude zase až tak drsné, ale pak se děj začínal zamotávat, postavy se dostávaly do čím dál větších sraček a nejvíc to odskákal právě Julian. V jedné scéně, kdy Julian hovoří na tenisovém kurtu se svým otcem, jsem měla i slzy v očích. A ten konec... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapená poměrně průměrným hodnocením, protože si myslím, že to byl sice průměrný film, ale naprosto nadprůměrně zahraný (a to v čele s 22 letým Robertem Downey Jr. - a ne, neřikám to jenom protože ho zbožňuju, protože ruku na srdce, svojí krásu získal až s přibývajícími lety). Přemýšlím, zda tomu dát 4 nebo 3*, zatím dávám 3*, uvidím jak se mi to rozleží v hlavě. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Katastrofický scénář a herecký výkon představitele Claye. Ten jeho přitroublý obličej s lehkým úsměvem doprovází diváka celý film ať se děje co se děje. Děj byl prostinký a trapný, dialogy byly na takové úrovni, že bylo lepší, když bylo radši ticho. Jediný, co se mi líbilo, byla kamera a nějaký zajímavý kulisy. A kde byl sakra Brad Pitt? (40%) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Problémy mládeže na prahu dospělosti (po maturitě), paralelně koexistující se závislostí na drogách, v překvapivě nevyhrocené rovině. Žádná zhoubná proklamace ani jednoduchá kontra agitka, jen dobře zahrané drama, ve kterém ani ta odporná móda 80. let nepůsobí tak odporně jak umí. Film figuruje také ve filmografii Brada Pitta, pokud se tam ale opravdu vyskytuje (mohl by to být pokuřující blonďák v bílo růžovém pruhovaném nátělníku na “televizní“ párty?), jde o sekundovou záležitost. 75% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Robert Downey Jr. vynikajúco stvárňuje Juliana, spratka z Beverly Hills, ktorý má všetko: vzhľad, šarm, chytrosť, bohatého otca a drogovú závislosť. Jeho priateľ a priateľka (Andrew McCarthy a Jami Gertz) sa snažia pomôcť, ale Julianov svet sa rozpadá tak rýchlo, že by ich mohol vziať so sebou. Výsledkom je silný a pútavý príbeh troch kamarátov. 6/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Brad Pitt, ktorý bol v tom čase ešte neznámym hercom, sa vo filme iba v krátkosti objaví v jednej z klubových tanečných scén. Zinkasoval za to honorár v hodnote 38 amerických dolárov a jeho meno nefiguruje v záverečných titulkoch. (sackrebleu)

Reklama

Reklama