Reklama

Reklama

Rekrut

(seriál)
  • USA The Recruit
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h 40 min (Minutáž: 51–58 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. (Netflix)

Recenze uživatele Dusty56 k tomuto seriálu (3)

Rekrut (2022) 

Nejslabší byla první epizoda, pak se to rozjelo. Problémem seriálu je nelogičnost (např. takovýmu bažantovi by tam těžko nechali takový případ, sice tam je několikrát naznačeno, že nemá zkušenosti, ale v akci se chová (dost často) jako profík nebo že v CIA skoro vůbec nefunguje utajení (nebo jen Owen je břídil) anebo když si dvojice pětadvacátníků myslela, že jsou lepší než CIA a letěla zachránit kámoše do Evropy). Ale když jsem tohle vypustil z hlavy, tak jsem zjistil, že se docela dobře bavím. Seriál má totiž příjemné obsazení a ne úplně nudný děj. Obsazení stojí na vedlejších postavách ze slavnějších seriálů (z TBBT, Suits, The Fosters nebo Atypical). Noah Centineo je sice občas trochu mimo, možná i přehrával, ale ta role mu sedla. Stejně tak jsem si oblíbil postavu spojky (byť občas vypadla z role), Hannah (ten závěr s ní teda tvůrci nezvládli), druhého spolubydlícího, Amélie, šéfa, všech tří dalších právníků, ... Prakticky jsem si oblíbil každýho kdo tam hrál, ať už vystupoval jakkoliv. Co se týká děje, tak nenudí, jen se občas vyplatí nepřemýšlet, co, proč a jak. Ve výsledku, i přes hromadu výtek, jsem spokojený, bavilo mě to a těším se na další sérii. ()

N. Š. J. P. (2022) (S01E01) 

Není to špatný, na další díl to navnadilo, byť se občas nudím. To samý lze říci i o hereckém výkonu hlavní postavy, na které to celé stojí, tedy že to není špatný, ale občas nudí. Příběh je relativně zajímavý, i když to není nic originálního a bude hodně záležet, jak to pojmou dál. Zatím to byla jen právničina s jednou akcí, což úplně není ono. 65% ()

A. N. C. D. (2022) (S01E03) 

Docela se bavím, i když to má slabší pasáže. Děj nenudí a herecké obsazení je podařené (aneb když sesbíráte vedlejší herce z různých seriálů - TBBT, Suits, The Fosters nebo Atypical). ()

Reklama

Reklama