Reklama

Reklama

Rekrut

(seriál)
  • USA The Recruit
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h 40 min (Minutáž: 51–58 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako taková odlehčená verze špiónského románu Toma Clancyho. Nakonec to zase tak odlehčený není. Zápletka sice není tak hrozně deep a zamotaná (z toho asi ten pocit odlehčenějšího dojmu), ale celé to funguje moc dobře. Hlavní hrdina je prostě ucho, taky má být, je mu 24. Postavy nejsou trapné, nic zde není na sílu tlačeno nebo nuceno. Těším se na druhou sérii. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Značně odlehčený špionážní freestyle, který se nebere moc vážně a musí ho tak brát i divák, protože jinak by mu hrozilo, že mu z toho kvanta extrémně nepravděpodobných situací praskne cévka. Pokud ovšem divák přistoupí na hru tvůrcu a odprostí se od toho že Rekrut není žádný nový Jack Ryan, je to ve finále slušná zábava se sympatickým hlavním hrdinou a svižným tempem, kdy těch osm dílů uteče jako nic…70% ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Seriál presne podľa môjho gusta. Sympatický hlavný hrdina ako nový rekrút v CIA (teda právnik ), ktorý omylom nájde sivú poštu a všetko pôjde do zadku. Hrozna ma baví ten komediálne ladený podtón, hrozne dobre sa nato pozerá a postavy, no tak tie sú na jednotku. Nie je to bombastické, ale je to presne ten seriál kde vypnete, zasmejete sa a občas vás aj prekvapí. Teda hlavne finále ma pár skvelých zvratov. Ja len dúfam v druhú sériu a kľudne aj tretiu a štvrtú. ()

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdina vypada napoprve hrozne nevyrazne, ale po par vterinach je tahle neznama hvezdicka celkem charismaticka a velmi sympaticka. Serial je sam o sobe mix nenapadne komedie a CIA thrilleru, dobre se na to kouka, pribeh odsypa a nenudi. Je to na prvni pohled hrozne nenapadny serial, ale pod slupkou zajimava a prijemna novinka s potencialem pro dalsich x rad... ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si, že mně to bude bavit, ale po pár dílech jsem byla chycená. Je to zábavný, akce střídaj sarkastický vtípky ve stylu Ryana Reynoldse, je to celkem dobře napsaný a ne úplně standardně se vyvíjející. Noah Centineo se vymanil ze škatulky romantických hezounků a líbí se mi, že je uvěřitelnej a nedělá ze sebe zabijáka. Na řešení ošemetnejch situací jde spíš hlavou. I když pořád nevím, jestli se mi líbí nebo ne. Ale ta role mu sedí a celý to táhne. Příjemný překvapení. ()

Galerie (197)

Reklama

Reklama