Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction pro školáky do 12ti let. Klasika s několika příběhy, které se jednom okamžiku protnou, ale nutno si přiznat, že v tomto případě si se scénářem nikdo hlavu nelámal. Ale na druhou stranu je tu výborné herecké obsazení, přičemž největší dojem na mě udělala Sarah Polley a hlavně nepolevující tempo, které z Go dělá víc než snesitelný zážitek. 70% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Možná drobet nadhodnocuji, ale tohle mi prostě perfektně sedlo. Výtečná zábava sestávající ze tří souvisejících povídek s kriminálními náměty (takže něco na způsob Pulp Fiction, jak zde správně téměř všichni zmiňují). Má to tempo, má to sympatické postavy, má to vtip a švih. Ideální film pro sledování ve větším počtu přátel a společné komentování dění na plátně :) ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka, která začíná tím, že mladičká sympatická holka potřebuje sehnat peníze na nájem. Využije příležitosti vydělat si jednorázovým prodejem drog. Pak se to nějak posere a než se dozvíme jak její příběh skončí, tak se děj filmu vrátí na začátek událostí a vidíme tentýž jeden den z pohledu jiných postav. Nejdříve je to skupinka, která jede do Vegas, aby tam taky něco totálně posrala. Pak je tu ještě příběh dvou homosexuálů, nejslabší část filmu, po které jsem chtěl jít s hodnocením dolu, ale závěrečná scéna, která je absurdní a vtipná, to zase vytáhla. Propletenec na způsob Pulp Fiction, ale blíže má tento film spíše k Human Traffic. Naprosto pohodová záležitost s hezkými herci a hudbou, která potěší (Fatboy Slim, Massive Attack, Lenny KraviKravitz a další). Dokonce i ta Katie Holmes se mi tu líbila a to už je co říct. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go go go děcka, go! . . . Tři hvězdičky tedy za tři historky mladých vymaštěných, bordelpapá se synátorem a jednoho fízla s ženuškou jak paní Grossovou, obchodníky to s teplou vodou... Hotový sametový podsvětí... ;-] . . . Přes snahu o trendy propletenost a cool happyendek jinak ale klišoidní rutinní jakože nezávislý hwproduct se špetkou těch dobově tuctucových beatů pro mladé vymaštěné. Vyklidněné třeba k tomu... Víc k tomu netřeba. - - - - - (Poprvé viděno 25.11.2011 ve vyklidněné odpoledne na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 1724., gomentář zde odzívnutý jako šestasedmdesátý - 25.11.2011) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Představitel hlavní role Jay Mohr chtěl původně hrát drogového překupníka. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama