Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

august 2009 - Pred rokmi sa to páčilo viac, tak normálne, čoby teenage obdoba Tarantina to celkom uchádzalo... dnes je GO už len trápnou napodobeninou a okrem zaujímavej hlavnej predstaviteľky nemá čo ponúknuť (nie, nemyslím Katie Holmes a chcem Sarah Polley v jednom filme s Amy Smart ;-). Bol by tu istý potenciál v posune do žánru totálnej crazy komédie, ale na to asi nikto nemal gule (alebo sa Liman berie príliš vážne). ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Tempo a dobrej soundtrack. Film měl hlavně spád, což je vlastně asi jediná věc, která ho lehce zvedla z průměru. Jinak semtam nějaká koza, Ronna neuvěřitelně na facku, a asi nejlepší část ve Vegas. Mně osobně nepříjde srovnávání s Tarantinem moc na místě, ale budiž. Výstavba scén mi teda nepřišla vůbec stejná. Možná občas podobnej černej humor. (70%) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa o tomto filme ako o teenage Tarantinovke a celkom to sedí. Nielen kvôli hlavným postavám ale aj celkové vyznenie všetkých troch príbehov je také krotké a vlastne aj šťastné. Najviac ma baví asi prvý príbeh, ktorý obsahuje nezabudnuteľné scény s jednou sfetovanou postavou. Tie jeho predstavy sú fakt zábavné. Naviac som mal vždy rád Sarah Polley a je mi ľúto, že sa z filmov vytratila. Plus roztomilá Katie vždy poteší. Druhý príbeh je asi najbláznivejší, ale chýba mi ta postava ktorej by som fakt fandil. No a tretí príbeh o jednom gay páriku, ktorý sa snaží zbaviť opraty od polície, je najviac WTF. Hlavne manželská dvojka Fichtner - Krakowski je divná a fascinujúca zároveň. Celkovo má film videoklipový drajv podporený skvelou hudbou. Zlaté deväťdesiatky a aj po rokoch skvelá zábava. Liman odvtedy natočil jediný lepší film a to prvého Bournea. 8/10. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film, který mne velmi zaujal. Hned na začátku mého komentáře chci říct, že srovnávat nehodlám, alespoň ne s Tarantinovými filmy, protože jsem od něj dosud nic neviděl. Ale připomnělo mi to trochu jiný film, a to sice Pátek čtrnáctého. Tam to bylo dělané docela stejným způsobem. Ale zpět k filmu. Jsou zde hezké holky a je zde velice zajímavý děj, který mě nenechal vydechnout. Byla to prostě jízda a mě tenhle snímek nesmírně zaujal svým dějem. Rozhodně jsem ho neviděl naposledy, protože si ho určitě někdy v budoucnu pustím znovu. Co více dodat? K maximálnímu hodnocení chybí jen velmi málo a není vyloučeno, že tam ta pátá hvězdička časem přibude, protože ten snímek je fakt docela dobrý. Ale zatím uděluji čtyři hvězdičky. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama