Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zloděj dostane horký tip na loupež přímořské sídlo bilionáře, ale uprostřed práce je vyrušen samotným majitelem a dokonce okraden o milovaný prsten od své nové lásky. Netušil totiž, že se setká s podvodníkem a prsten se snaží získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší průměr, nebýt výrazně vybočujícího policisty s prdícími bišonky a kouzelnicko-zlodějské manželské dvojice, přemýšlel bych, proč je to vůbec komedie. Policajt a manžele bylo to jediné zábavné a humorné na celém filmu. Nezachrání to ani Martinovy ksichty, které tady dělal jen tak zbůhdarma kdy si na ně zrovna vzpoměl, že by mohl být směšný. Nebyl. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito se dá ještě unést, i když už měl mnohem komediálnější chvilky. Ovšem Martin Lawrence je opět nesnesitelně trapný. Komu přijdou černošské grimasy alá směju se jak debil a hláškuju cosi divného, co mi přijde cool, tak vřele doporučuju. Zábava to přesto chvílemi byla, ale už si přesně nepamatuju, jestli jsem se opravdu bavil nebo se mi to jen zdálo. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se vyloženě nudil, vlastně jsem se i docela smál, ale je to naprostá absurdita. Vyloženě mě naštval ten pitomý, přiteplený rádoby detektiv se třemi biščonky. Tenhleten prapodivný vyšetřovatel mě natolik prudil, že strhávám hodnocení o nějakých patnáct procent. A další věc. Jestli se v Americe, takhle beztrestně a snadno krade ve velkém, tak pak jsem jenom rád, že tam nebydlím. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo ste to predali?“ – „Technické problémy.“ – „Rozvod?“ – „Technické problémy!“.“ Martin Lawrence (BAD BOYS II), Bernie Mac (DANNYHO JEDENÁSTKA), John Leguizamo (SPAWN), Danny DeVito (VOJNA ROSEOVCOV), Carmen Ejogo (POLICAJT ZO SAN FRANCISCA), William Fichtner (DOKONALÁ BÚRKA), Larry Miller (KARNEVAL DUŠÍ) a Richard Schiff (Západné krídlo) nemusia byť slabí herci, ale napchať ich do jedného celovečeráku jednak svedčí o malom rozpočte a jednak to čo-to vypovedá i o neslávnej výslednej podobe. Zlodejské filmy mám rád, ale vyložene komediálne heist movie ma nebavia. Nebyť hŕstky podarených scén (vulgárna tlmočníčka do znakovej reči, laser, nežný gay belošský detektív), bolo by to ozaj slabé. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Už samotnej nápad, dát v jednom filmu dohromady tak rozdílné duo komiků, je hodně ujetej (ale vtipnej). Co horšího se může stát, vás nijak zvlášť nenadchne ale ani neurazí (je-li vám blízký humor pánů Lawrence i DeVita - což je i můj případ), všichni ostatní nechť si 1* uberou! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Skladatel Marc Shaiman řekl magazínu Playbill, že pracovat na tomto filmu, pro něho byla nejhorší práce kterou zažil. (Pumiiix)

Reklama

Reklama