Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure ako vyšité. Je to síce občas hlúpučké a opakujúce sa, ale stále je to smiešne takým tým svojským štýlom a hlavne brané s nadhľadom. A keď to náhodou ešte teraz pri prepínaní vidím v telke, tak si na pár minút nechám pustené a bavím sa zas ako kedysi... Ňami, ňami. - To není ňami, ňami, to je křupinková smrt! ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to celkem nijak nakreslené, dost brzy se začne opakovat a i když u některých seriálů je zápletka díl od dílu stejná, u tohoto vám přijdou samotné epizody sobě podobné. Nesnášel jsem ty hrozný barevný agentský uniformy, síť vchodů do centrály po celém Beverly Hills mi nedávala smysl ve světě, který se jinak bere celkem vážně a doslova mě vytáčelo, kterak agentky dostaly špionské vybavení a všechno ho ZROVNA na tu misi použily. Na druhou stranu počítám s tím, že je to pro děti, něco mě nutilo na to neustále koukat (dřív, časy se mění) a Jerry byl slušnej. Připadám si teď trochu jako předpubertální děvče, nicméně musím hodnotit jak hodnotím. ()

Reklama

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela zábavné, aspoň když jsem byl malej. Nejlepší byl fakt, že vždycky když se rozdávala výbava, tak ji "náhodou" všechnu použili. Jen jednou myslím něco vynechali, to byl totalní mindblown. Laserová rtěnka powa. Viděl jsem hlavně první řadu, universita nebo co to pak bylo, ta mě minula. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Náhodou, mezi všemi těmi odpudivě animovanými rádoby serálky pro předpubertální obecenstvo je tohle určitě skoro jako růže mezi trním. Je to příjemné a zábavné a mě se to líbí. Špionky jsou fajn a pro malé holčiny jak vím ze svých zkušeností je to vážně baví. A to je důležité jelikož to je cíleno právě na tuto skupinu! Na tuto skupinu a mě :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jeden z animovaných seriálov, ktorý som často rád pozeral. Šikovné dievčatá, farebne všetko pekné. Dnes sa už na mnoho vecí pozerám z nadhľadom a uznávam, že veľa dielov sa nepodarilo napriek tomu, že pár ich bolo naozaj super. Je to pre mňa taká priemerná rozprávka. Ak sa vaše deti nudia a vy im chcete pustiť rozprávku tohto štýlu alá Cartoon Network, Jetix, či Fox Kids, tak táto by ich mohla zabaviť a dodať im trochu života, na Alex, Clover a Sam, či Britney a ich šéfa Jerryho asi len tak ľahko nezabudnú. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (9)

  • Celé jméno Sam je Samantha Claire Simpson, Clover se jmenuje Clover Aisha Ewig a celé jméno Alex je Alexandra Vezques. (mai)
  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)

Reklama

Reklama