Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

Arnien 

všechny recenze uživatele

Je to seriál pro děti a jako na seriál pro děti je také třeba na to nahlížet. Kdysi jsem Špionky pravidelně s nadšením sledovala a obdivovala všechny ty pudřenky, fény na vlasy, rtěnky a řasenky, které nebyly jen kosmetickými pomůckami, ale také fikanými zbraněmi; žasla jsem nad tím, co všechno byli scénáristé schopní vymyslet (a svým způsobem žasnu i teď). Líbilo se mi i zpracování lehce do anime, což tu někteří kritizují. Pokud bych dala hodnocení nižší než 4*, byla bych vůči sobě pokrytec, hlavně proto, že už nejsem náctiletá a nějaký ten díl si občas pustím i teď a vsadím se, že kdyby to na Jetix opět běželo, tak se zase koukám :D Je to prostě oddychovka, u který člověk nemusí nijak zvlášť přemýšlet a i přesto se pobaví. :o) P.S. vždycky jsem byla Sam a sestra Alex :D ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál z francouzské produkce, animovaný ovšem typickým anime stylem. Tři středoškolačky, hlavní zbraň jedné tajné agentury, zachraňují svět před nebezpečnými šílenci a maniaky. Cílová skupina řekl bych 10-12 a spíše ta femininější polovička. Krátké epizody s typicky stále stejnou strukturou a vývojem. S rostoucím počtem epizod roste i nápaditost, ve srovnání se svými kolegy na FOX Kids a Children's Channell spíše nadprůměr. A upřímně, raději kouknu na 5 epizod tohohle seriálu než 5 minut novodobých "Charlieho Andílků". ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

NÁ-HO-DOU ...ve svém oboru je to jeden z nejlepších anim. seriálů. Jak já jsem se nasmál, občas to chytnu v televizi i tedkom a i když přiznávám, že je to chvilkama dost přiblbý a hloupoučký, tak je to pořád dost vtipný. Úplně žeru Clover a její hlášky ..vlastně celou povahu - "mořská pěna", "žvýkačka s příchutí jater". :DD ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Špionky tenkrát na Fox Kids kralovaly. Pár dílů jsem viděl, ale vždycky mi to přišlo, jako něco tak hnusně nakreslenýho, jenže jsem byl už zvyklý i na pohádky co dávaly na Cartoon Network, takže jsem si tak nějak zvykl. Stejnak je to ale šedý průměr. Mám takový pocit, že nějaký čas u nás o nich vycházel i nějaký časopis. Tenkrát to byl asi hit. Pro mě to nebyl nikdy hit. (3/10) ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Priznám sa, že tento seriál som v jeho najlepších rokov veľmi v obľube nemal a snažil som sa mu vyhýbať ako to len ide. V podstate mi to veľmi pripomínalo Winx club a trochu aj Mary-Kate a Ashley a ja som rozhodne nemal v pláne začať pozerať ďalšiu kôpku týchto mainstream animákov pre detské publikum hlavne toho krehkejšieho pohlavia - ženského. Je pravda, že som pár krát pri pretáčaní vysielacich kanálov na tento seriál narazil, avšak nikdy som ho nedokázal pozrieť celý. Dnes tomu je ale, páni a dámy inak a ja si dovolím s hrdosťou vyjadriť svoj názor a tým je, že tento seriál je naozaj niečo! Sympatické postavy a celkom zábavný, ľahký dej nás do tohto celkom vydareného animáku pustí rýchlo a môže si ho obľubiť hockto. Aj keď je pravda, že v budúcnosti si to nemienim pustiť znovu kvôli jeho absurdite. Moje hodnotenie: 50% ()

Galerie (187)

Zajímavosti (8)

  • Seriál se měl původně vysílat od 3. listopadu 2001 do 1. června 2010, ale začátkem roku 2012 byla oznámena produkce 6. série. (mai)
  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)

Reklama

Reklama