Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

necisty 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlenka, ale i když proti homo orientaci nic nemám, tak si myslím, že bylo trochu přetepleno. Sice je pravda, že se to zde nijak nevnucuje, ale poměr žen a mužů je v tomto filmu žalostně nízko, naštěstí to moc hezké Švédky dohání:). Vtipných scének není až tak mnoho, ale když už se nějaká předvede tak to stojí za to. Docela originální věci, jen si nejsem jistý, jestli ten nápad s banánem jsem jim ukradl já nebo oni mě:). Nakonec je to i hezký příběh a kdyby tam nebylo tolik divných pánů, tak bych přemýšlel o další hvězdičce. PS: ‚Nebude to Nikovi vadit? … Na Nika seru!, Vůbec se nemusíte bát já jsem totiž úplně teplý, mega bukvice, já jsem buzerant.‘ ()

sud 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl prvně, docela se mi to líbilo. Ono to možná bylo tím, že byla silvestrovská noc a moje vnímání bylo utlumené šampaňským a chlebíčky. Když jsem to viděl podruhé, párkrát jsem se sice zasmál, ale zbytek mi přišel spíše nevkusný. Cuba Gooding jr. neurazí, ale opravdu se divím Rogeru Mooreovi že se tu objevil. Za ty krásné dívky a za pár dobrých fórů dávám dvě hvězdičky. ()

Reklama

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z najhorších filmov, aké som kedy videl a pri ktorom som celý čas nechápal, o čom autorom išlo. cuba gooding jr. podľa mňa vzal túto rolu len kvôli herečke hrajúcej gabrielu, tá by stála za hriech, inak si jeho účinkovanie v tejto kravine neviem vysvetliť - veď aj podľa freuda libido ovláda všetky naše konania ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Jasně co se týče přemýšlení, tak to u tohoto filmu nehledejte! Prostě 2 kamarádi omylem vlezou na lod, aby poznali nové známosti, jenže se ocitnou nechtěně tam, kde je víc než vedro... Lod je plná gayů kam se podíváš a tak se musí lehce přispůsobit. Celou situaci zachrání ztroskotané modelky, které dají výletu ten správný šmrnc! Navíc se Jerry zamiluje do krásné tanečnice Gabriely a předstírání že je gay mu hraje do noty! Takže sečteno podtrženo, lehčí příběh to má, ale je lepší se tomu bezmyšlenkovitě podat a užívat si tu nekončící zábavu, hlášky a situace, které sebou tahle výletní lod rozkoše přináší :-d ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu blbost - v jedné věci ovšem obal DVD pravdu má - ještě že přijel švédský opalovací tým! Aspoň bylo na co se dívat. P.S. Taky jste přemýšleli o tom, jestli to publikum, pro které je tenhle film primárně určen, pochopilo třeba význam slova lascivní, které jedna postava v průběhu filmu vyřkne? ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Celý film byl natočen v Kolíně nad Rýnem v Německu a na výletní lodi z Atén v Řecku. Loď během natáčení 10 dní křižovala Středozemním mořem a zastavila v Alexandrii, Istanbulu a na Rhodosu. Scény na ostrově byly natočeny na ostrově Hydra v Řecku. (HappySmile)
  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)

Reklama

Reklama