Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rekonstrukce skutečného pátrání po jednom z nejcyničtějších, nejkrutějších a zároveň nejmladších masových vrahů v americké historii. Psychopatický zabiják Charles Starkweather cestoval napříč Spojenými státy se svojí přítelkyní Caril Fugateovou a bezdůvodně vraždil ty, kteří se mu nějak znelíbili. Zlikvidoval jedenáct obětí včetně žen a dětí, přičemž dokázal úspěšně unikat policii... (Filmexport)

(více)

Recenze (4)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Sice pravej Charles Starkweather se podobal víc na herce Leonarda DiCapria :D Ale jó Tim Roth se na tu roli hodil, to byl psychouš, tu roli si dal dobře a Fairuza Balk taky nebyla špatná :) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Aj napriek sľubnému námetu a solídnemu hereckému obsadeniu ide len o priemerný TV počin. Tim Roth už viackrát dokázal, že psychopatov vie zahrať výborne, no tu som mu to ani na minútu neveril. Prvá polovica trochu pripomína Divokosť v srdci alebo Takých normálnych zabijakov, ale chýba tomu drsnejšie vyznenie a druhá polovica je dosť veľká nuda. Aj keď ma príbehy zo súdnej siene väčšinou bavia, tu to bolo nezáživne podané. Sklamanie ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama