Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Díl, který jste nechtěli vidět. Dva zajíci, z nichž jeden má paruku a díru, se s Krtkovou pomocí spáří a s Krtkovou pomocí i porodí. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Krtek už byl lecčím, ale dohazovačem a porodní bábou ještě ne. Jo, osvěta je jistě nutná, ale nevím, jestli už u tříletých dětí. Obzvláště vysvětlování rodičů, jestli z objímání opravdu vznikají děti, musí být perné. A u porodu v přímém přenosu jsem si řekl jen "wow!". Až budu mít děti, budu se muset ujistit, abychom tento díl přeskočili... 30% ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Není to dramaticky slabší než většina ostatních nových dílů, které bych taky hodnotil jako slabší čtyři. Většina z nich je tak nějak jednodušších a zjevně určených mladším dětem. Taky mají kratší stopáž. A že je to didaktické? Vždyť to není poprvé ani naposled, kdy Krtek především něco vysvětloval... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejpodivnější film s krtkem, u kterého se asi téměř každému vybaví zejména porodní scéna, pokud by si měl člověk něco z těch pěti minut zpětně vybavit. Není od věci poučit děti o koloběhu života korektním způsobem - nicméně i tak mi toto krtkovo "dobrodružství" přišlo hodně zvláštní. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

WTF ??? Človek by si myslel, že po nejakých tých rokoch ho už nič len tak ľahko neprekvapí. Zvlášť u "krtečka". No mýlil som sa. Čo už. Ak mala byť táto časť osvetová, tak naše deti "chráňpánboh". A tá socialistická hudba, tak to bol vrchol. :-) Jediné čo ma pri sledovaní tohto zvratku napadlo, bola jedna epizóda zo SIMPSONOVCOV, kde žiakom tiež na hodine premietali takýto osvetový film s "králikmi", pričom väčšina akcie sa odohrala mimo obraz, a divák už videl len zdesené tváre detí a učiteľkino lakonické konštatovanie (s cigaretou v ruke): "Předstírá to." :-) Sila ! (11.2.2009) ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Krtečka mám rád, ale tohle je nechutná zrůdnost. Nevím kterého blba napadlo, udělat z vtipného seriálu pro nejmenší osvětový blábol. Ani mi to nestojí za delší komentář. Fuj a pryč s tím. /5% a odpad!/ ()

depony 

všechny recenze uživatele

Krteček býval fenomén ... teď je porodní bábou, dohazovačem a do budoucna možná i chůvou ... a nejbrutálnější je ten porod ... fakt hustý :)) ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Známější spíš pod názvem "Krtek a vagína". Při prvním shlédnutí jsem měl pocit, že mě šálí zrak. Pak jsem se ale ujistil, že vidím správně... Že nejsem obětí přeludu, jak jsem si původně namlouval. A začal jsem vážně přemýšlet na tím, zda se pan Miler definitivně nepomátl na rozumu. Tenhle díl se ihned po odvysílání na televizních obrazovkách stal přímo legendou. A kdo tehdá neviděl, jak se krtek rýpe paní králíkové v *tentononc*, ten jakoby nežil. Nu, rozdýchal jsem to, rozdýchal. Ale celoživotní jizva ve mě zůstala. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu, opravdu nepovedlo... porod v Krtečkovi? He?! Navíc se musím přiznat, že mi přišel dost nechutný ve Večerníčku, který všichni známe jako roztomile naivní... palec dolů :-( ()

Reklama

Reklama