Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě nějakým způsobem zaujal. Nevím zda to bylo tématem - kadeřnická soutěž nebo dějem, který je vtipný, zajímavý, kreativní a zároveň i dojemný. U filmu jsem se zasmála, žasla jsem i jsem si pobrečela. Byla jsem zatraceně ráda, když jsem zjistila, že ve filmu hraje Alan Rickman společně s Natashou Richardson. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Výborný a jak napsal Columbus naprosto nenápadný anglický film. Nečekal jsem od něho moc a byl jsem příjemně překvapen. Líbila se mi hlavně role Joshe Harnetta, který zahrál opět dobře. Celkově měl film nečekaně rychlý spád a děj se nevlekl. To se mi líbí, když je pořád na co se dívat. Smekám před kadeřníky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělá komedie. Jsou zde momenty, kdy jsem si říkal, že je to až zbytečně vykonstruované tak, aby zde za každou cenu byly emoce. Pak jsou zde ale momenty, které jsme si s přítelkyní prostě užili a bavili jsme se. Finále je jedním z nich. To se prostě povedlo a vizuálně je výtvor opravdu nádherný. Mimochodem, Josh Hartnett má opravdu strašný anglický přízvuk. ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Britská vlna zo začiatku milénia nabrala poriadne tempo. Filmy - https://www.csfd.cz/film/43677-laska-nebeska/ https://www.csfd.cz/film/7700-podfu-c-k/ https://www.csfd.cz/film/178905-dobry-rocnik/ alebo https://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/ a mnoho ďaľších potvrdili neskutočnú živelnosť v súčasnej tvorbe. Ako laik, som sa v tomto filme dozvedel, aká šialenica sa dá va vyrobiť pri úprave účesu. Klasické britské ostrovné obsadenie , Bill Nighy, Allan Rickman sú zárukov kvality. Škoda len, že nás rozvedený manželský sympatický pár Alan a Sheila v reálnom svete už bohužial opustili. Obaja patrili medzi mojich top. R.I.P ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný anglický filmeček, který má lepší obsazení, než scénář. Rickman, Richardson, Griffiths i Nighy jsou skvělí, ale možná to chtělo alespoň jednu trochu silnější scénu, na kterou bych si vzpomněl i za pár dní. Zajímavé samozřejmě byly i předvedené kadeřnické kreace (soutěžících i jejich „obětí“). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama