Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

JSSVLVKMK 

všechny recenze uživatele

Skvěle představený britský černý humor v podání tak skvělých herců jako je Alan Rickman jsem dlouho neviděla! Herecké pózy a hlavně boj mezi Rickmanem a Nighym dodává filmu grády, které vyšvihly tento film na plný počet bodů! A nemluvě o námětu kadeřnické soutěži, kde se představily spíše v hlavní roli kadeřníci ze zákulisí než samotní herci! Celkově ale tento film působí příjemně a odpočinkově, přestože v sobě nese nádech jak komedie, tak dramatu! Zaujal mě a rozhodně na dno do odpadu kinematografie nepatří! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut je vám jasné, jak to všechno dopadne. Ikdyž v tomto případě se nejedná o závažný problém, protože po většinu času se budete bavit. A to především díky skvělému hereckému obsazení, které musím jedině pochválit. Díky krátké stopáži je konec dříve, než se stihnete ostříhat, takže zbyde trochu času pro inspiraci...:-) Co třeba model Sandra? :-) 70% ()

Reklama

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Na téhle malé komedii, ve které se nerovnoměrně rozprostírají nejrůznější odstíny žánru, je hlavně vidět, že byla dělaná s radostí a hravostí a že ačkoliv je víceméně jasně nalinkovaná, působí tak příjemným dojmem, že jsem se vysral na mouchy -vám doporučuju totéž-, z oněch linek jsem si udělal polštář, dal si ho pěkně pod prdel a jednoduše nasával pohodu, která z tohoto filmu číší. Jo a závěrem; určitě si to sežeňte v originálním znění, ten přízvuk je totiž opravdu k sežrání.) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala bych méně dramatu a více komedie.. Bohužel jsem se ani jednou nezasmála, jen párkrát lehce pousmála. Převažovaly dramatické scény a scény o stříhání vlasů (ty mě bavily jednoznačně nejvíc!).. Ten vtip mi tam ale hodně chyběl, škoda.. I proto jsem po celou dobu přemýšlela, zda dám 2 nebo 3*.. Pro tu vyšší možnost jsem se nakonec rozhodla proto, že ve třech hlavních mužských rolích se objevili mí tři oblíbenci (byli samozřejmě všichni skvělí, nejvíc Rickman!) a ten závěrečný "účes" a styling byly úchvatné! :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad britské humorné oddychovky, která je plná známých tváří, vtipných momentů a v tomto případě i nádherných účesů, nad nimiž se mi chvílemi zastavil dech. Alan Rickman je sympaťák a navíc má nezapomenutelný hlas, Rachael Leigh Cook je roztomilá a Natasha Richardson s Rachel Griffiths tvořily perfektní dvojku. I když se dalo hodně dopředu odhadnout, jak to všechno vlastně dopadne, tak i přesto se mi to v celkovém vyznění líbilo. Zkrátka takový ten typ snímku, u kterého stačí vypnout a nechat se unášet na kudrlinkách typického britského humoru. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama