Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Depresivní pohled na odlišnou dimenzi, kde se lidstvo vyvynulo z plazů. Jako by film, ve kterém Dennis Hopper hrdě brání své tyranosauří předky, nebyl už tak dost extravagantní, hlavní postavy vypůjčené ze zřejmě nejznámější hry na světě dotvářejí obraz naprostého úletu, který ale pozor, docela baví :-). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jedna z najväčších kravín, aké som na filmovom plátne videl. Neviem, či toto mala byť pocta videohernej legende alebo to mala byť skôr paródia. Tipoval by som na to druhé, ale vyzerá, že tvorcovia to mysleli vážne a Hoskins s Leguizamom asi museli dosť trpieť. Scenár čisté peklo, kostýmy radšej nekomentujem a celkovo ten feeling z filmu by som očakával niekde na úrovni tej hry a nie na úrovni podpriemernej televíznej parody show bez výraznejšieho momentu. Škoda reči. Druhú hviezdu ale dávam za úžasnú titulnú pieseň od Roxette, ktorá to výrazne oživila. 35 % ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

Malý červený nebo o trochu větší zelený panďulák běhají po 2D obrazovce, občas někomu skočí na hlavu, občas sežerou nějaké houby a naroste jim ocas. Tak tak nějak vypadá legendární videoherní předloha toho filmu. Že z toho jde jen těžko udělat nějaký film? To tedy máte pravdu. Na druhou stranu se vám ale otevírají obrovské možnosti pro zapojení vlastní fantazie (pokud teda nějakou máte a nejste psychycky narušení). A jak tedy samotný film vypadá? No, trochu jako když kočička s pejskem vařili pohádkový dort. Trocha tohohle, trocha tam toho, tahle postava by mohla dělat tohle, tahle by mohla byt uplně blbá no a na konci vás bude tak možná bolet bříško;) ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Normalne bych dal samozrejme odpad, protoze tahle silena splacanina bez spetky soudnosti si nic jineho nezaslouzi,ale z nostalgie a vzpominek na tu dobu budu preci jen mirnejsi a dam jednu hvezdu. Po 30 ti letech, kdy film bezel v TV a ja mel mozno ho videt, jsem celou dobu jen nevericne kroutil hlavou. Jak mohlo proboha neco takoveho spatrit svetlo sveta? Navic opravdu nesymptaickej Kolumbijec tu dostal roli Lugiho (patrne italskeho instalatera), ten jeho hispano ksicht je do oci bijici. Predstavte si, ze by jste hrali Super Maria na Nintendu a ovladali by jste skakajiciho Kolumbijce. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

toto je jeden z tych filmov ku ktorym mam vztah napriek tomu ze skoro vsetci ho odpisuju..ked som bol mensi mali sme to nahrate na VHS ke a pozeraval som to strasne casto..hodnotenie z mojej strany tudiz nie je objektivne ale aj tak si myslim ze az tak zhadzovat by sa to nemalo..bola to sranda..takze 3 plus jedna za nostalgiu :D ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Bábka dinosaura Yoshiho bola schopná robiť 64 samostatných pohybov, na celé ovládanie bola potrebná práca 9 bábkarov. (Raccoon.city)
  • V přípravě bylo pokračování (jak ostatně naznačuje konec), ale díky nepříznivému přijetí filmu bylo zrušeno. (HellFire)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama