Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Úžasné blbnutí Brosnana s Harrelsonem provází takřka celý film a je na něm tím nejlepším. Škoda že se do toho motá nějaká loupež diamantu. Podobně zbytečně se do příběhu motá i Salma Hayek, ale na tu se dá aspoň dívat. Ke konci jsem si už už myslel, že se celý film na diamant opravdu vyprdne a zboří celou tu škatulku, ale bohužel to byl jen vysněný konec, a z Když se setmí se tak stala jen další trochu lepší tuctovka. ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila aféra, tomu se bude líbit i tohle. Sice scénář a režije rozhodně nejsou na oskara, ale zase dámská část je fakt luxusní :) ... nic proti Rene Ruso, ale Selma je Selma (o Naomie Harris ani nemluvě). Prostě holky, drinky, zlodějny, západy slunce, sem tam dobrej fórek ... co chcete jinýho v neděli večer ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. I Got It - Kevin Lyttle ,2. Drive My Crazy - Kevin Lyttle (Featuring Mr. Easy) ,3. Tempted to Touch ,4. You Never Know ,5. Punkie ,6. Night and Day - Dawn Penn ,7. Boombastic ,8. Who Say Me Done - Cutty Ranks ,9. Cobra Style ,10. Police and Theives - Junior Murvin ,11. Agora So Falta Voce - Maria Rita ,12. Weh Di Time ,13. Gal You a Lead , ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušne natočená kriminálna komédia. Snímka má pointu, je úsmevná, má vtipné dialógy, exteriéry sú viac než príjemné. Salma Hayek je nádherná, očarujúca a príťažlivá ako vždy, u Pierce Brosnana je zrejmý veľmi výrazne jeho herecký 007 nadštandard. Veľmi dobre spracované zábery, zápletka a dej neunavujú, dokážu udržať permanentne divákovu pozornosť. No proste je to fakt prekvapivý super film. Záver filmu ma ozaj celkom prekvapil a úplný záver bol potom veľmi vtipný a veľmi ma potešil. Určite odporúčam. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Kde to vzalo jako tolik procent???Tak ohle fakt nechápu.V tomhle filmu vůbec o nic nejde, nic se tam neděje jenom celý film čekáte až se teda o něco pokusí a film už končí!Výkony jsou podle mě otřesně nudné!Pár plus je Salma Hayek a Woody Harrelson.Velká velká oddychovka která mě nebavila a jako komedii bych to moc neřadil. Dodatek-Někdo se asi pokoušel o bondovku :D ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner dostal na film 58 milionů. Během prvního víkendu (12. -14. 11. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 11 mil. dolarů, celkově pak jen něco přes 30 milionů. Pro režiséra to byl nejhorší úvodní výdělek za posledních 7 let, předtím měl na kontě hity jako Červený drak a obě Křižovatky smrti. (imro)

Reklama

Reklama