Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Na obsazení co film nabízí, je to opravdu hrozné, ale když pomineme tento fakt, tak je to poměrně dobrá podívaná. Tedy pokud se těšíte na velkofilm se Salmou, Piercem a Woodym tak na to honem rychle zapomeň te! Pokud ale hledáte obyčejný film jen tak pro pobavení tak si ho klidně vyberte, jelikož k tomu poslouží naprosto optimálně ;) 50% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ale no tak lidi, to si neumíte film prostě jen užít bez toho, aniž byste do něj rejpali? Přesně tohle jsem já u této skvělé komedie dokázal. A proč jsem to dokázal? No přece kvůli krásné scenérii tropického ostrova, kvůli sympaťákům Piercovi a Woodymu, kteří jsou prostě brilantní (scéna chytání ryb a mazání se krémem je super), kvůli krásce Naomie a zvláště Salmě, kvůli tomu jak ty svoje super kozy umí parádně prodat, kvůli autu ovládanému přes joystick, kvůli Edwardu Nortonovi a basketbalistům Lakers a prostě kvůli všem těm plážím, drinkům... tomu prostě nemůžu dát tři, to se nezlobte. P.S. Filmaři doporučují sledovat film s kočkou, havanou a colou. Garance skvělého pobavení. NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - Henri Mooré: Dovolte, abych vás tu provedl. Zdá se vám fér, že domorodci smějí vstoupit do kasína, jen když v něm pracují? A proč by si jen bohatí měli užívat farmaceuticky vyvolané okamžiky osobní introspekce? Pocit bezpečí, který skýtá vlastní samopal... Potěšení, které přináší finančně oceněná dámská společnost. Ani sociálně slabým by tohle nemělo být odpíráno! ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Boduju skoro plným počtem. Nakonec proč ne, že jo? Perfektně jsem se u toho bavil. Dokonalý lupič s luxusní kočkou tráví finanční důchod v Karibiku a do cesty se jim připlete otravný agent FBI. Vše skvěle a humorně odsýpá a komické zápletky na sebe nedají dlouho čekat. Nemá smysl od toho čekat něco víc, než prázdninový film s takřka hvězdným obsazením a tak se jen unášet příjemnou karibskou atmosférou a hereckým koncertem zúčastněných hráčů. Pravdou zůstává, že Harrelson mohl ze sebe vymačkat trochu víc, ale protože to nebylo o něm, tak se asi šetřil. Tedy závěrem: "Jo, v Karibiku je krásně, to si zapamatujme." ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Špičkoví zloději diamantů se rozhodnou odejít do důchodu a seknout s řemeslem. Už mají dost a riziko se zbytečně stále zvyšuje. Navíc je jim v patách detektiv FBI Lloyd, který sice nemá důkazy ale šestý smysl a zatracenou chuť párečku krádeže dokázat. Problém je v tom, že na jeden z ostrůvků v karibiku, kde si naši vysložilí zlodějíčci užívají zasloužený odpočinek přijíždí luxusní zaoceánský parník s Napoleónovým diamantem. Ten by se nádherně vyjímal ve sbírce ukořistěných kamenů. Jenže Loly chce už klid a rodinný život a Max se naopak v důchodu začíná nudit... Tohle komediální krimi je taková nenáročná jednohubka na večer. Akce tam moc nečekejte. O vtip se tam stará Harrelson (Lloyd) a celkem mu to jde. Čeho si však divák užije nadmíru jsou překrásné záběry na moře, zátoky, taneční večírky, plážové bary s koktejly... Prostě Karibik. K tomu dravá Salma v plavkách... Pokud by mně někdo chtěl přemluvit k takovémuto důchodu, neváhal bych ani vteřinu a nějaký diamant by mi byl šumák :-). V součtu je to však maximálně na 3 remory. * * * ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

4*. Vždy mi to evokuje uvoľnenú karibskú atmosféru aj keď je vonku pochmúrny deň a mňa obchádzajú pochmúrne myšlienky. Už som to videla asi 6x a stále ma to baví rovnako. Pierce je neskutočne sexy chlap a so Salmou im to iskrí perfektne. 🙂 Plus Karibik, milovanie sa nahí na pláži, potápanie, neskutočne krásna príroda.... Aj ten "kolotočársky" soundtrack je super. 😊 ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)
  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)

Reklama

Reklama