Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta neskutečně nabitá a epická první polovina epizody nastavila zbytku dílu takovou laťku, že se to prostě nedalo překonat. I proto druhá polovina tohoto dílu působila tak trochu výplňově. Seriál si ale stále drží tu nadstandardní kvalitu. Anakin byl "omlazen" dle mého dobře a až na ty místy prapodivné dialogy se mi tenhle "fan-service" líbil. Celou epizodu jsme neměli šanci vidět Sabine a spoustu dalších postav. Věřím že v příštích epizodách nám to tvůrci vynahradí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, ze Jedi-ovia pred smrtou nevidia svetlo na konci tunela a neskoncia v "ocistci" ale u svojho majstra, kde "halucinuju". :) Kazdopadne vizualne zaujimavy diel s epickejsim zaverom, kde sa dozvieme, ako paradne vedia "velrybo-krakeny" "jump-nut" vesmirom. Inak sa nedeje nic na ziadnej dalsej dejovej linii, co je skoda. Inak, uz od druhej epizody si stale usmevne predstavujem, ze keby som si na hrud pripol blister plny ibalginov - mam asi najvyssi vojensky RANK v Novej Republike v StarWars univerze. :D ()

Reklama

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se budu opakovat z komentáře minulého dílu, ale mně to nějak nejde přes nos... jako když se objevil seriál Obi-Wan byl jsem nadšený, dobře některé díly tam byli řekněme zbytečně, ale celé to poselství nemělo chybu.. Někdo by mohl říct: "a kruh se uzavřel"... Tady ovšem marně hledám nějaké spojitosti... A co mne znepokojuje asi nejvíc, že si připadám jako odpadlík, který takhle smýšlí jako jediný.. Všichni jsou z toho hrozně nadšení... ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanservis, ale dobře udělanej a smysluplnej. Jako u většiny dílů (a ostatně u většiny Star Wars) i tady by se samozřejmě daly najít určitý neduhy – a mnozí je bezpochyby budou rozmazávat. Ale co se mě týče, prostě to válcuje, důležitý momenty fungujou a jsem v podstatě šťastnej, že se mi konečně dostává pravých sequelů Lucasových Star Wars (ke kterým nedokonalosti a nutnost benevolentního přístupu patří taky). Ano, dialogy by mohly být delší a mohlo by jich být víc, ale i ta strohost má leccos do sebe. Pro fanoušky předchozích Filoniho seriálů je každá věta plná významů a každá promluva spouští řetězec asociací a emocí. Anakin vypadá nakonec fakt dobře, po konci minulý epizody jsem se trochu bál, ale zbytečně. Vidět Anakina v brnění a s fešnym sestřihem z Klonových válek v podání Haydena Christensena je velmi specifickej typ požitku, kterej asi běžnej divák nedokáže plně ocenit. Ale pro nás, co jsme s animovanym Anakinem Matta Lantera strávili roky a vždycky měli rádi i Haydenova, je to elektrizující a zásadní moment našich životů. Kruh se uzavřel. V ohozu z Pomsty Sithů pak Anakin působí, jakoby vystoupil přímo z roku 2005. Dobrá práce a pro mě asi zatim nejmíň rušivý digitální omlazení, co jsem viděl. Jen škoda, že ty pasáže s Anakinem byly vlastně celkem krátký. Chci víc. A přiznám se, že mě dost baví i ty novorepublikový politicko-byrokratický intermezza. Jo a Carsonovi Tevovi a jeho letce dejte proboha vlastní seriál! Ahsoka je prostě nacpaná skvělýma postavama, takže by se to dalo říct i o řadě dalších (Baylan a Shin, kde se po smrti Raye Stevensona nabízí animovaná podoba; Mon Mothma vs. Senátní dozorová komise; dobrodružství Huyanga během tisíců let; pohádky o lothkočce…). ()

DarthAthiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu linku s Anakinem nechápu. Ať už jeho přítomnost v nesmyslných světech, tak jeho přeskoky z Anakina na Vadera a snahu zlikvidovat Ahsoku? To byla jako lekce??? A co to přineslo? Choreografie taky špatná. Kdyby použili force ghosta v reálném světě, který by s Ahsokou filozofoval, udělali by líp. Cítím tady nesmysl za nesmyslem a mně nezbývá nic jiného než zase ubrat na hodnocení ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Meče Ahsoky (Rosario Dawson) vycházejí z klasického japonského stylu Daishō, kdy jeden meč je menší a kratší než „hlavní“ měč uživatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama