Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Brano 

všechny recenze uživatele

Kvalít jednotky ani zďaleka nedosahuje a od druhej polovici mi to už prišlo miestami aj trochu prehnané a tie vtípky vyzneli trápne. Začiatok filmu bol bezchybný. Scéna so žralokmi, alebo tá v coffee shope bol dosť zábavná. Dejovo je to takisto slabšie. Muž, ktorý vraždy prostitútov, aby si kompenzoval svoje komplexy z detstva mi už také zaujímavé neprišlo. Ale je to pozerateľné a na niektorých scénach sa dá zasmiať. /55%/ ()

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes si slně vyčítám, že jsem se vůbec dodíval do konce, což bylo utrpení, nezasmál jsem se snad ani jednou, pak tedy nechápu to rozporuplné hodnocení, protože by to mělo být spíš jasný odpad pro každého.//JEDEN Z NEJHORŠÍCH FILMŮ CO JSEM VIDĚL. Mimojiné abych citoval asi nejslavnějšího filmového kritika Rogera Eberta: ,,Agresivně špatný film, jako by se tvůrci snažili o utrpení publika.'' ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Humor D. Bigelow byl hodně jednoduchý už u jedničky. Pokud tady došlo ke změně, tak směrem k ještě o kousek stupidnějšímu humoru. Na druhé straně, soudný člověk nečeká, že tu najde humor jak u Woodyho Allena. Takže naonec z toho vylézá pitomoučký příběh, který pojí tu více, tu méně vtipné gagy. Rozhodně mi to přišlo zábavnější než poslední filmy L. Nielsena, A. Sandlera nebo naopak raná tvorba J. Carreyho. /// 2021 update. Já vím, že to je debilní. Ale já se smál... Strašně moc. Asi jak už se dneska točí jenom samý seriózní veci, tak mne žena s pérem místo nosu rozesmála až k pláči. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi nevadí. Lehce fekální oddechovka, u které se člověk po těžkém dni docela slušně pobavil. Ale tohle?!? Dokoukala jsem to jenom proto, že jsem byla zvědavá, jak to skončí (a vězte, že konec je ještě o stupeň trapnější, než zbytek filmu). Je mi líto, ale něčemu, kde je jakž takž vtipný pouze T.J., respektive jeho šílené převleky, nedám ani hvězdu. Brr. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama