Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, která ani náhodou nedosahuje kvalit prvního dílu. Doporučuji shlédnout třeba dílka Schneidorova kolegy Adama Sandlera. (Ten má mimochodem i drobný štěk tady. No, spíše dělá xichty:-) ) Druhý díl mě zklamal na plné čáře, některé scénky mi přišly až moc nechutné a přehnaně stupidní. On to byl asi záměr autorů. Potom takové "komedie" nejsou určeny pro mě. Ale věřím, že někteří z vás se slušně pobaví. ()

Reklama

Luke55 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je o třídu lepší než první díl a můžu říct, že jedna z nejvtipnějších komedií, co jsem kdy viděl!!!!:D První díl byl více seriozní (jestli se to tak dá vůbec nazvat) a byla to čistě relativně inteligentní komedie (jestli se to tak dá vůbec nazvat😂), ale dvojka je absolutně odlehčená parodie, která se nebere vůbec seriózně a střílí jeden gag za druhým, tuny hlášek a situací, které by člověk snad ani nevymyslel, no pro někoho možná bohužel na úkor toho, že se příběh odsouvá na vedlejší kolej, a tudíž odpůrci stupidních parodií budou film po 5 minutách vypínat. Tohle se řadí nově mezi moji novou topku, kterou si budu pouštět ješte hodněkrát, neskutečný nářez, který je ke konci vygradovaný ad absurdum a válel jsem se smíchy snad celou závěrečnou půlhodinu. Takové věci se mají pouštět na Vánoce, na KVIFF a ve školách! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bože, to je ale čuňárna! Váhám mezi odpadem a něčím. Pravda, místy vtipné, ale proč tak neuvěřitelně sprosté...Před lety by to muselo skončit v ranku pornografie, dnes to nasadila Markíza vpodvečer. Už kdysi mně to přišlo nechutné, nyní se nic nezměnilo - tudíž pro připomenutí stačilo pár minut. Nu, řada dětí si tímto určitě obohatila slovník, jiné nejspíš přivedou rodiče do trapných rozpaků. Tentokrát si citace odpustím... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama